2022.09.24 19:52 (prieš 3 m.)
Katakitoka parašė:
Grynai mano mąstymas pirmą vaiką gimdant toks pats buvo. Kad ko aš čia save gailiu, iskesiu ta vieną dieną... Kiek dar visko laukia. O.aki davė vaikutį ant rankų.. …
Aš gimdysiu pirmą kartą, bet tiesa pasakius stengiuosi kuo mažiau gilintis per daug kur nereikia arba skaityt blogas patirtis. Kaip pas mane aplinkoj klausimas buvo i mano darzs "omg tu matei kaip viskas atrodo kai vaikas lenda is "ten" ir kaip ziauru??? Toks atrodo grezimas per danti, galvoju kodel man turi rūpėti kaip tai atrodo? Kodel as isvis tureciau gilintis, kai pati gimdydama net nematysiu kaip viskas ten vyksta, tik daktarai. Sako man tu pasiziurek video pilnus gimdymus kaip cia ziauru ir kaip tai atrodo. Kaip moterims plysta ir kaip jos kankinasi. Ir aisku tokie komentarai is moteru puses. Ir dar visko teko girdeti, tik savim labai didziuojuosi, kad tai manes nepaveike ir tiesiog nusispjoviau i tokias kalbas ir patarimus zmoniu kurie net neturi vaiku. As esu gan pakanti skausmui, suvokiu puikiai ta fakta, kad nebus malonu, bet visos pagimdo ir as pagimdysiu! Tai realiai menuo liko iki gimdymo ir per visą neštumą tik dabar pradedu apie tai galvoti, kad kaip čia kas bus. Net nesukau visą laiką sau galvos, nes vistiek tas momentas ateis. Ir tikiu, kad kai padeda mazyliuka toki ant krutines pasimirsta viskas viskas ❤️