MargaritaGS parašė:
Sudejau rubelius ( tuos šiltesnius, kombi ) pleduka kepure i kedute ir paliksiu vyrui.
Aš taip pat svarstau kombi palikti vyrui namie kartu su kedute, nes vyras pasiliks namie.... O važiuodamas atveš.... 😊
MargaritaGS parašė:
Sudejau rubelius ( tuos šiltesnius, kombi ) pleduka kepure i kedute ir paliksiu vyrui.
Aš taip pat svarstau kombi palikti vyrui namie kartu su kedute, nes vyras pasiliks namie.... O važiuodamas atveš.... 😊
persikelis94 parašė:
Kvapų ne, bet pamačius smėlį, o dievai, seilės tysta 🤣🤣🤣 ir šiaip norisi tokio sauso , beskonio maisto 😃😃 jau gal koks trečias mėnuo gyvenu su trapuciais 😃 net nakt…
Nu svarbu ne as viena tokia kur keistybes traukia🤣🤣 as nakti guledama galvoju vis kaip cia nusileidus į garaza bent uzkvept ko gerio🤣🤣🤦♀️
h@rmonija parašė:
Labas rytas, gal pasikartosiu su klausimu.....
O rubelius grįžimui namo dėsitės iškarto ar atveš vyras, kai atvyks pasiimti namo.…
atveš vyras. Nežinau, ar kai atvyks parsivežti, ar kokia diena anksčiau, bet su savim pradžiai tikrai nesitempsiu
Sunshine_ parašė:
Mamos, kurios laukiate ne pirmų vaikučių. Kaip elgsitės, artėjant gimdymą aš, ar leisite vaikučius į darželius? Klausiu, nes neramu dėl covid situacijos.
aš kątik persirgus, tai leisiu. Neramu ne tik dėl covid, bet ir šiaip sirgti gali, rotas, noras, virusiukai... Bet leisiu, man ramiau, jei gimdymas prasidėtų, kai vaikas darželyje
O gimus bent savaitę tikrai neleisiu, bandysim būti visi kartu namuose.
Vis skaitau, kad daugumai pilvai linguoja nuo judesiukų ir susimąsčiau, kad judesius jaučiu reguliariai tikrai, bet nepasakyčiau, kad labai stiprūs. Malasi viduj, karts nuo karto pasimato pilvo paviršiuje, bet tikrai nejaučiu, kad nei kur atsiremtų, nei akyse temtų nuo spardymo. Ar dar kam taip yra, ar tokiam nėštumo laike jau visos juto stiprius skyrius?
Sunshine_ parašė:
Mamos, kurios laukiate ne pirmų vaikučių. Kaip elgsitės, artėjant gimdymą aš, ar leisite vaikučius į darželius? Klausiu, nes neramu dėl covid situacijos.
Kol kas planuoju leisti. Per visą laiką dar tfu tfu tfu nebuvo kažkokio kovidinio atvejo.
Tai labai tikiuosi ir toliau taip bus. Manau man pačiai bus šiek tiek lengviau su vienu leliuku namuose. O vyresnis vaikas neišsiderins iš ritmo. Tai mano logika tokia, kad stengtis vyresniajai padaryti kuo mažiau pokyčių, neskaitant naujo brolio😀
Ir aišku neapsiverkt kai pirmais kartais ji eis į darželį, o aš liksiu namie su kitu vaiku😀😀
Sunshine_ parašė:
Kolkas leidziu, nors siandien namie. Mum liko 18d tai kolkas leisiu nes tikrai man jau per sunku 🥺 kai gims planuoju neleisti savaite ar pora, bus vyras namie tai visi kartu pabusim
Sunshine_ parašė:
Neleidžiu į darželį nuo spalio mėn. Rugsėjį tik pradėjom, apsirgo, tada man iškart ir nutarėm, kad neleisim iki kokio pavasario. Kažkaip teks susidraugauti mums keturiese kol pradėsim vėl leisti. Mėnesį vyras bus, paskui jei kas mano mama atvažiuos padėt arba anyta, jei matysiu, kad stogas važiuoja kol vyras darbe. Darželį vietą laikome ir tiek.
Jūra. parašė:
Vis skaitau, kad daugumai pilvai linguoja nuo judesiukų ir susimąsčiau, kad judesius jaučiu reguliariai tikrai, bet nepasakyčiau, kad labai stiprūs. Malasi viduj, k…
su pirmu labai laukiau, kol spardys šonkaulius, bet taip ir nepradėjo
dabar pilvas tai linguoja, galvą bando mažylė iškišti lauk pro bambą vis, stipresni tie judesiai nei pirmagimio, bet tikrai nėra skaudūs. Manau visaip būna, priklauso, kur leliukas įsitaisęs
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai