Zuli parašė:
o ka darot dienos metu kai neina uzmigyti?
maniske ziovauja, matau pavargus, bet tik bandau migdyti asaru pakalne, draskosi,…
Bandet įjungti dulkių siurblį? Maniskei kaip magija tas garsas, ypač kai matosi, kad kovoja su miegu
Zuli parašė:
maniske ziovauja, matau pavargus, bet tik bandau migdyti asaru pakalne, draskosi,…
Bandet įjungti dulkių siurblį? Maniskei kaip magija tas garsas, ypač kai matosi, kad kovoja su miegu
Aleksandra1987 parašė:
balta triuksma naudojame, bet nezinau kiek jis padeda nes nuo pirmos dienos kai parsivezem namo leliuka jis ijungtas buna miego metu
na reiks eit bandyti namus pasitvarkyti 😀
Zuli parašė:
Kai pradeda rodyti miego ženklus, tai kažkaip pavyksta nulaužti, nors kartais tikrai tenka pakovoti. Arba einu maitinti, tada irgi gerai užsimigdo. Šiaip man migdymui labai padeda uždengti akis su merliuku, nieko nebemato ir užmiega, aišku ne visada tuom patenkinta būna, kartais dar vis tiek duodasi, malasi, bet veikia man šitas metodas 😅
Mamytės, ar jūsų mažiukai dažnai sloguoja? Prieš pora savaičių turėjome pirmą slogą, truko apie savaitę. Dabar vėl praėjo savaitė ir vėl sloga.. 🤦 O gal kam dantukai dygsta su sloga? Pirma sloga buvo nuo vyresnėlės, dabar gal perkaitinau, nemoku tokiu oru vaikų auginti. 🤦 Ar kai mažiukas sloguoja, leidžiatės į keliones, pvz., pas senelius? Ačiū iš anksto toms, kurios pasidalins savo patirtimi, kaip gyvenate, kai mažuliukai sloguoja.🌞
Chinchinke parašė:
Iki kada zadat deti kepurytes nuo salcio? T.y. nuo kada jau desit panamkytes nuo saules, o iki kada dar kad neperpustu siltesnes arba su uzdarom ausytem?
Aš galvajuoste dedu.
YellowGirl parašė:
Aš galvajuoste dedu.
Mergytei tai jo
kazkaip vyrukui nelabai man derinasi :))) nors koks kam skirtumas
...
Chinchinke parašė:
Mergytei tai jokazkaip vyrukui nelabai man derinasi :))) nors koks kam skirtumas
...
Yra berniukiškų, paieškokit ;)
JoGu parašė:
Mamytės, ar jūsų mažiukai dažnai sloguoja? Prieš pora savaičių turėjome pirmą slogą, truko apie savaitę. Dabar vėl praėjo savaitė ir vėl sloga.. 🤦 O gal kam dantuka…
Kai tik serga brolis. Tai jau antras kartas dabar 🙈 pas senelius dabar buvom, bet ne pirmomis dienomis, o jau vėliau, kai normaliau jaučiasi
Chinchinke parašė:
Iki kada zadat deti kepurytes nuo salcio? T.y. nuo kada jau desit panamkytes nuo saules, o iki kada dar kad neperpustu siltesnes arba su uzdarom ausytem?

Balkone miega nlbe kepures ir tik su kelnytem ir ilgom rankovem bodis🤭 aisku uzklotas apkutotas bet rankos ir nosis siltos😊 o taip tai kai sendien diena silta tai plona kepure dedu ir megstuka uzdedu viskas
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai