Dyvayva parašė:
Kaip gali atsisakyt...man kiekvieną kartą daro kai nueinu![]()
Kiek kartu jau darėtes echo?🙂
Dyvayva parašė:
Kaip gali atsisakyt...man kiekvieną kartą daro kai nueinu![]()
Su tuo GD yra kaip yra, nieko nepakeisim.aš žinau n atvejų pažįstamų rate, kurioms nėra nustatytas GD ir pagimdo vaikus gerokai virš 4kg. Tikrai nenustebčiau, jei joms dienos metu gerai užvalgius, cukraus kiekis būtų virš normos. Gydytojai kai kurie irgi perlenkia lazdą
KornNeli parašė:
Kai nueinu apžiūrai visada daro echo
Dyvayva parašė:
Kai nueinu apžiūrai visada daro echo![]()
Tai kiekviena mėnesi?🙂
Bagira parašė:
Su tuo GD yra kaip yra, nieko nepakeisim.aš žinau n atvejų pažįstamų rate, kurioms nėra nustatytas GD ir pagimdo vaikus gerokai virš 4kg. Tikrai nenustebčiau, jei j…
O toms kurioms nustatytas GD pavalgius dienos metu irgi dar daugiau sukyla🙂
Bagira parašė:
Su tuo GD yra kaip yra, nieko nepakeisim.aš žinau n atvejų pažįstamų rate, kurioms nėra nustatytas GD ir pagimdo vaikus gerokai virš 4kg. Tikrai nenustebčiau, jei j…
O bandet matuotis skirtingose rankose, nes man paklaoda nemaza meta, yra buve iki 0.5. Kas yra lb daug. O is venos imant krauja tolerancijai is to pacio laso uzlasinus irhi skirtumas nuo labaratorijoa gerokai skyresi, aparqtas 7.6rode, o labaratorija 6. Ir suprask kaip nori 🤣
KornNeli parašė:
Tai kiekviena mėnesi?🙂
Taip kiekvieną mėn.
Tuomet kitas klausimas. Po visų gyd.tyrymu ir k-ju , stebejimo ir badymosi dvi savaites-gliukoze buvo puiki, per dvi sav nei vienam tyryme jokio nukrypimo. Ryt vizitas pas ginekologe. Šlapimo tyrime rasta gliukoze. 3. Nedaug, bet jos išvis neturi būti. Kiek prisirinkau info, tai gali arba inkstai , arba kasa prastai dirbt, jeigu is kraujo rodykliu gliukoze normose.
JankNora parašė:
Tuomet kitas klausimas. Po visų gyd.tyrymu ir k-ju , stebejimo ir badymosi dvi savaites-gliukoze buvo puiki, per dvi sav nei vienam tyryme jokio nukrypimo. Ryt vizi…
Na man nustatė GD, aš jau pilnas 4 dienas matuoju cukraus lygį (p.s nebandžiau iš kitos rankos, pabandysiu), bet galiu pateikti įdomesnius pvz, tarkime, suvalgai kugelio su spirgais ir grietine - nei po valandos , nei po dviejų, nei ryte nesukilęs 🙂 suvalgai mėsainį iš MCDonaldo su padažu su viskuo ir išgeri CocaColos lygiai tas pats 😀 aišku tai puikus, šiek tiek priveratinis būdas pradėti sveikiau maitintis - ši diagnozė, bet aš būna grynai va pratestuoju tokį nevisai sveiką maistą ir lieku nustebinta 🙂