mindre30 parašė:
Sveikos, na veiklos tikrai netrūksta ypač kai abu vaikai namuose 😀 o šeip augame gerai, į mėnesį po 1kg. Šiuo metu sveria 7kg ir 63cm ūgio. Guguoja daug, o naktis m…
Oho, koks dičkis jūsų vaikas!
mindre30 parašė:
Sveikos, na veiklos tikrai netrūksta ypač kai abu vaikai namuose 😀 o šeip augame gerai, į mėnesį po 1kg. Šiuo metu sveria 7kg ir 63cm ūgio. Guguoja daug, o naktis m…
Oho, koks dičkis jūsų vaikas!
Gintarė S.S. parašė:
Ar kurios vaikučiui buvo stipri sloga, kad sunku kvėpuoti? Be plovimo ir traukimo ar galimi kokie nors vaistai lašinti į nosį?
O kaip jūs plaunat?
miauu parašė:
Sveikos mamytes, ar yra klaipedieciu? Gal net kazkur aplink Vetrunge;) ieskau kompanijos vezimelio stumdymui!🌸🤪
Labas, mes prieš porą dienų atsikraustėm į Rumpiškės g 😊
Gintarė S.S. parašė:
Ar kurios vaikučiui buvo stipri sloga, kad sunku kvėpuoti? Be plovimo ir traukimo ar galimi kokie nors vaistai lašinti į nosį?
Galima tik vibrocil jeigu vaikui sunku kvėpuoti ir trukdo valgyti, berods maks 7d
buckiuke parašė:
Patarkit. Rytoj turėjau eiti pas ginekologe apziurai . Ir siandien pasirodė mėnesines. Tai ar galima man pas ja vistiek eit, ar reikia laukti kol baigsiu kraujuoti?…
Eikit, labai tikėtina jog ne mėnesines o vis dar kraujavimas po gimdymo. Man taip buvo su pirmu vaiku, galvojau jog irgi mm, ginekologe sakė kad tikrai ne, valesi dar gimda 🤷♀️
Vienaragis parašė:
Eikit, labai tikėtina jog ne mėnesines o vis dar kraujavimas po gimdymo. Man taip buvo su pirmu vaiku, galvojau jog irgi mm, ginekologe sakė kad tikrai ne, valesi d…
Na as jau dvi savaites nekraujavau. Todėl spėju, kad mėnesines 🙂
Eimilė parašė:
O kaip jūs plaunat?
Įlašinu jūros druskos ir tada ištraukiu su siurbtuku kas išsitraukia.
Vienaragis parašė:
Galima tik vibrocil jeigu vaikui sunku kvėpuoti ir trukdo valgyti, berods maks 7d
Jums taip gydytoja sakė? Aš ir svarstau dėl vibrocil, valgyt kaip ir pavyksta, bet vaikas visą naktį blaškosi, nepailsi, rankom mosikuoja, prabudinėja, panašu, kad jam dar ir refliuksas, tai dieną, kai daugiau stačią laikau lengviau, bet naktys jam labai sunkios..
Gintarė S.S. parašė:
Įlašinu jūros druskos ir tada ištraukiu su siurbtuku kas išsitraukia.
Taip, čia pagal gydytojos rekomendacijas. Dar pabandykit pakelti čiužinuką, man asmeniskai pradžiai gelbejo ir gultukas nuo refliukso tokiu atveju.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai