karstadiene parašė:
Nipt tyrimas gali būti itin platus, priklauso kokį pasirinkisite![]()
Bet visko, deja, neištirs ir jis.
karstadiene parašė:
Bet visko, deja, neištirs ir jis.
Kamilė32 parašė:
As irgi dariausi tik Priska toliau ziuresiu kokie atsakymai bus, su pirmu irgi tik si tyrima dariausi nors irgi nepriklause pagal amziu. Cia jau jus sprendziat kiek…
Sakykite o kokia sio tyrimo kaina?
tikita403 parašė:
As pas genetike buvau su siuntimu tai man nekainavo nieko, o jei be siuntimo ar kaip zinokit nežinau gal kazkas kitas pakomentuos.
tikita403 parašė:
Žiūrėjau, kad rašo nuo 30 iki 50 eurų. Kaina turbūt priklauso nuo klinikos. O va NIPT tai 350-800, priklauso ką tirti, kiek plačiai nori. PRISCA nustato tik tikimybę, o NIPT kiek supratau konkrečiai paskaičiuoja ar yra kokia liga
karstadiene parašė:
Va, man del Nipt gydytojas sake,kad taip pat ner simta proc. Teisingas. Tai sumete mane.
sigma192 parašė:
Va, man del Nipt gydytojas sake,kad taip pat ner simta proc. Teisingas. Tai sumete mane.
Man apie NIPT sakė,kad parodo apie 98-99% tiesos. Bet visada išlieka tikimybė klaidoms.
topine35 parašė:
Kai pasakiau kad nusprendžiau darytis NIPT ginekologė sakė darykis vistiek viską ir nieko neatsisakyk. Ji mane siunčia pas genetikus echo ir prisca.
Aš tos pačios nuomonės. Tik tiek,kad genetiko konsultaciją su siuntimu apmoka ligonių kasos. Minėjo,kad ir prisca taip pat. Bet jei einate privačiai, teks susimokėti. Aš užsirašius privačiai, sakė kainuos 130€.
Bet geriau viską pasidaryti ir ramiai laukti.
sigma192 parašė:
Na man akušerė dėl NIPT sakė neverta, jei taip neramu geriau kas savaitę echo daryti, kuriame viską gali pamatyti, nes turėjo situacija kad mamytė ne LT gyvena ir ten echo/ UG dažnai nedaro. NIPT geras buvo, o kai atvyko privačiai pamatė kad vaikučio smegenys ne taip vystosi... Pati asmeniškai laukiu pagrindinio UG ir žiūrėsiu ką sakys pagal vaikutį reikia ar ne...
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai