kkiiss parašė:
Prisistatysim ir mes pagaliau😃 2023-11-28 gimė mūsų Girius, svoris 3550 g, ūgis 53 cm. Atvykus ryte skatinimui, nes turėjau GD su insulinu. Tai 9.30 nuleido vandeni…
Sveikinimai. O wow koks vardas unikalus 🤩
kkiiss parašė:
Prisistatysim ir mes pagaliau😃 2023-11-28 gimė mūsų Girius, svoris 3550 g, ūgis 53 cm. Atvykus ryte skatinimui, nes turėjau GD su insulinu. Tai 9.30 nuleido vandeni…
Sveikinimai. O wow koks vardas unikalus 🤩
kkiiss parašė:
Sveikinimai🎉❤️
Šiaurėsbanga parašė:
Ar Jūsų kūdykiai irgi jau pakelia ir palaiko galvytę būdami ant pilvuko? Visur rašo, kad nuo 2 mėnesių gali išlaikyti, bet kad jau dabar laiko. Gal čia nėra gerai?…
Viskas tikrai gerai, maniškė jau 2 sav. laikė, o dabar jau apie minutę išlaiko.
Tiesiog dažnai ant pilvo guldau.
ieva6891 parašė:
Aš tai neatsistebiu, kaip jūs turit laiko, noro ir sveikatos rašyt kažką, kai jau ten vandenis nuleidinėja ir pan. 😁 Aš tai telefono paimt nenorėjau dar porą val.po…
Oij aš irgi. Jau kai sąrėmiai rimtesni prasidėjo tai uij. Nors iki to gal gerai taip mintis nukreiptų.
iweta13 parašė:
Saremiai gan svelnus buvo ir reti po 12.12 gime 56cm ir 3395kg.net nespejau prasyti nuo skausmo,tik veideliu i dangu lindo tai uztruko biski su stumimais,bet 7 pavy…
Sveikinimai. 💐💐💐 Šaunu, kad mamos nenuvargino.
Kisulita parašė:
Sveikos 🙂 Na ką, po sunkaus gimdymo gimė ir mano mažylė 😊 3940 kg., 54 cm. (va ir per mažas vaisius anot poliklinikos ginekologės 🤭). Gaila, šį kart pati nepagimdži…
Sveikinu. 💐💐💐 Tikrai gaila, gal reikėjo prasikankinti iki finišo tiesiosios o po to vis tiek CP. Na bet svarbu abi sveikos.
kkiiss parašė:
Sveikinimai❤️ o koks gražus vyriškas vardas. 💗
dovilela parašė:
Sveikinu! 🌺🌺🌺 Kokiu įpatingu laiku gimė -valandos minutės 🥰
Ar ketvirtas gimdymas lengvesnis? 😊☺️ Ar ir visus taip greitai ir lengvai gimdėt?
Visi lengvus tik 2-3stumimai budavo tik su sia biski uztrukau su stumimais netaip sumaste lyst lauk
kkiiss parašė:
Sveikinimai 😊💐
Merginos, o ką darot,kai vaikas ilgainžinda - nutraukiat atrūginti ir po to vėl dedat prienkrūties, ar laukiat,kol vaikas pats paleidžia? Aš laukiu,kol vaikas pats paleidžia, bet blemba,kartais tiek daug atpila (nesuvirškinto pieno), kad galvoju,gal reik po 10min.valgymo ją sustabdyt, atrūgint ir tada vėl tęst? Nes dabar po to ikgų valgymų nevisada išeina atrūgint (bet nevisada ir turi gautis). Tai nžn ką čia dar galiu padaryt. Jei kas ką nors esat gero išbandę, pasidalinkit 🙏🌼
Nessi parašė:
Sveikinu. 💐💐💐 Tikrai gaila, gal reikėjo prasikankinti iki finišo tiesiosios o po to vis tiek CP. Na bet svarbu abi sveikos.
Dėkui 😊
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai