Voverynas parašė:
Bet pas jus gal naturalus pastojimas?
Nee.. stimuliacija turejau su letrozole ir ovitrele
Voverynas parašė:
Bet pas jus gal naturalus pastojimas?
Laur_a parašė:
nes po IVF tai tokios dozes butu per mazos kaip paraset, nes as gerokai didesnes vartoju, ir va siandien tik 57 atsakymas buvo PGR, tikrai mazas .. bandau didintis, ziuresim ar sulauksiu penktadienio vizito
Voverynas parašė:
nes po IVF tai tokios dozes butu per mazos kaip paraset, nes as gerokai didesnes vartoju, ir va siandien tik 57 atsakymas buvo PGR, tikrai mazas .. bandau didintis,…
Na tikiuos, kad viskas bus gerai! 🙏🙏❤️
Nebijokit padidint tikrai , nes gydytoja man buvo sakiusi, geriau didesnis Prg nei mažesnis..
messkinass parašė:
Sveikos kol kas simptomai tai 1 dydžių padidėjusi krūtinę 😁taip pat laukia pirmas vizitas ateinančia, sav pas gydpirmam vaikui jau 16metu, viskas užmiršta, dar …
Pas mus panasi situacija, pirmam vaikui 16metu, tai viskas is naujo, o ir symptomai visiskai kitokie. Su pirmuoju jauciausi super gerai, o dabar neaisku kas vyksta.
gandriukee parašė:
Merginos kaip jus manot ar viskas normose ? nes pas mane klinikoje nera jokiu normu tik rezultatai, siandien ryte darytas kraujo tyrimas. Darytas IVF tai pagal skai…
Labai geri 🥰
Laur_a parašė:
Aš tai po Ivf.tai ovules keturis kartus dienoje po 200mg.ir dar leidžiamieji man.
Merginos, pasidalinkite kur einate ar planuojate eiti nuolatinei nėštumo priežiūrai ?
Esu pasimetusi į poliklinika kažkaip eiles didžiausios ir neaišku kokia ginekologe gausiu ir kaip ten apskritai su ta priežiūra, o iš tu daugybės pavardžių taip sunku išsirinkti 🙈
O į privačia eiti kiekviena karta ir atlikti ten visus tyrimus gan brangu, bet gal verta ?
P.S. aktualus Vilniaus miestas.
zylka_ parašė:
Sveikutes, sakykit ar geriat dar kazka be folio rugsties ? Kas pastojo naturaliai ;))
pregnacare vitaminu kompleksa, kur keina folio rugstis, bet kita gydytoja sake, kad mums dabar svarbiausia folio rugstis, o visus kitus vitaminus galima susirinkti is maisto, sako plius po vasaros vitaminu atsargos tikrai neistustejo 😊
Laura1981 parašė:
Tas maudimas nieko tokio,svarbu,kad netepliotų,truputį jei padauginsite turėtų praeiti.
Aš vartoju prg. Maudžia pilvo apačią ir strėnas, ypač vakare paūmėja. Buvau pas gydytoja tai pasakė jog chorionas (gimda) pasisluoksniaves ir lyg skysčio laisvo matė...
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai