Aija parašė:
Šiandien, rugsėjo 10d. 14:34val.po CP gimė mūsų 36sav.mažoji širdukė 2325g.ir 47cm. Tokia visa mini mini, eina sau, deguonies nereik, bradikardija yra, dar per anks…
Džiūgios naujienos, sveikinimai! ❤️
Aija parašė:
Šiandien, rugsėjo 10d. 14:34val.po CP gimė mūsų 36sav.mažoji širdukė 2325g.ir 47cm. Tokia visa mini mini, eina sau, deguonies nereik, bradikardija yra, dar per anks…
Džiūgios naujienos, sveikinimai! ❤️
Aija parašė:
Sveikinimai! 😊❤️
Aija parašė:
Linkiu kuo greičiau atsistoti ant kojų. Būkite sveikos abi ir stiprios🤗❤️ didžiausi sveikinimai!
bum-bum parašė:
Ne nemokejau. Idomu kodel taip skirtingai, ir kaip jis gali buti mokamas jeigu priskiriamas prie butinu tyrimu
Hmm, tikrai keista. Aš būčiau mokėjusi, nes nėštumą prižiūriu privačioje klinikoje, bet tyrimą darysiu savo poliklinikoje pas akušerę ir bus nemokamas pagal nustatytą nėšciųjų priežiūros programą. Visus privalomus tyrimus pagal šią programą poliklinika padarė nemokamai. Kartu dar šiandien pasiklausiu, kada poliklinika gaus gripo vakcinas, gal spėsiu nemokamai ten pasiskiepyti, nes dabar esu mokamai užsirašiusi Benu vaistinėje.
Aija parašė:
Didžiausi sveikinimai !
Stiprėkit !
Aija parašė:
Sveikinimai didžiausi!🪷
LTLT parašė:
Hmm, tikrai keista. Aš būčiau mokėjusi, nes nėštumą prižiūriu privačioje klinikoje, bet tyrimą darysiu savo poliklinikoje pas akušerę ir bus nemokamas pagal nustaty…
Turbūt priklauso ar yra med įstaiga sutarti pasirašiusi.
Pas mus plaučius pvz darbui šviesti gali 2 vietose. Vienoje kainuodavo, kitoje ne. Yra ir visiškai nemokamai padarę, tai net nžn. Gal turime kokią čia sesutę netyčia, pakomentuotų 🤔
Cavy parašė:
Turbūt priklauso ar yra med įstaiga sutarti pasirašiusi.
Pas mus plaučius pvz darbui šviesti gali 2 vietose. Vienoje kainuodavo, kitoje ne.…
Na aš manau, kaip viena narė rašė, jei lieptų susimokėti rašyčiau į ligonių kasas ir SAM pridedant CC poliklinikos administraciją, kad paaiškintų ;)
LTLT parašė:
Hmm, tikrai keista. Aš būčiau mokėjusi, nes nėštumą prižiūriu privačioje klinikoje, bet tyrimą darysiu savo poliklinikoje pas akušerę ir bus nemokamas pagal nustaty…
Siunčia i Klaipėdos gimdymo namus, ten tyrimas mokamas. Mokėjau ir su pirmagime prieš 4 metus, tada BGS kainavo 10€, dabar kaina apie 20€.
Juste.J parašė:
Ar kas nors dar susiduret su skausmu gimdos dugne, atrodo einant tuoj iskris is ten, taip stipriai remiasi apacioje.
Taip, man nauji potyriai apačioje. Atrodo skinasi kelią po truputį, taisosi vis žemyn. Jaučiu kaip remiasi į dubens kaulus iš vidaus - jausmelis oho. Kartais atrodo, kad mus skiria kokie 3 cm ir pasisveikintumėm
bet šiandien einu pas gydytoją, sužinosiu, ar tikrai jau taip žemai leliukas.
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai