Juste.J parašė:
Jaučiuos gerai, paguldė skatinimui, nes vandenų nubėgę. Lelius pagal tonus irgi jaučiasi gerai. Tai greit susitiksim![]()
Sėkmės, stiprybės ir ramybės! ✨🤞
Juste.J parašė:
Jaučiuos gerai, paguldė skatinimui, nes vandenų nubėgę. Lelius pagal tonus irgi jaučiasi gerai. Tai greit susitiksim![]()
Sėkmės, stiprybės ir ramybės! ✨🤞
katuliai parašė:
Prisiduodu ir aš, pagimdžiau šiandien 12:15 mergaitę 51cm, 3840g. Kamštis pradėjo šalontis po langu plovimo matyt 😀( antradienį), šia naktį nubego vandenys, qtvaži…
Sveikinimai 🥰🥰🌸
Gabyytee parašė:
Labas, merginos! mano terminas buvo Spalio 1d. Bet nieko nevyko ir spalio 2d. diena vaikščiojau lyg skaudejo kažką iš ryte maude, bet nesupratau ir apie 5 vakare p…
Šaunuolė, sveikinimai Jums 😍😍🌸
gabytenevins parašė:
Oho 5cm praviras ir dar paleido namo 🙈 Aišku vandenys nenubėgę, tai tikriausiai dėl to, bet jau čia tikrai tik tak, bet kada 😍
Skaitau ir netikiu, kad taip lengva ranka paleidžia namo su 5 cm. Čia juk bet kada gimdyti galima...
katuliai parašė:
Prisiduodu ir aš, pagimdžiau šiandien 12:15 mergaitę 51cm, 3840g. Kamštis pradėjo šalontis po langu plovimo matyt 😀( antradienį), šia naktį nubego vandenys, qtvaži…
Valio!!!!! Sveikinimai mamytei ir pupytei:)))
Arinaa parašė:
Mamos, kiek rimtas reikalas ta pienlige nestumo pabaigoje? Apsurdas vargau visa neštuma, atrodo apsitvarkė, ir ka vėl prasidėjo.. didelio diskomforto nėra, bet mata…
Nežinau kiek rimtas, bet logiškai mastant, kaip tik suskubčiau pas gydytoją prašyti vaistų kažkokių, nes gi vaikelis užgims, susirinks viską per makštį lysdamas🙈
Sveikinimai pagimdzius
Na man terminas spalio 10, tai gal del to paleido namo, nes kam bereikalo nuleisti vandenis, kai dar savaiciuke galiu nesiot jei veikla nevyks.
siandien ir pietus pagaminau, ir namus apsitvarkiau, ir i parduotuve suvazinejau. 🙈 jokiu skausmu apart pamaudenimu karts nuo karto nejauciu.
nezinau kiek mano kaip mamos nuojauta teisinga, bet kazkodel manau bus septinta diena, visi vaikai gimineje gime septinta arba 28 diena 😬😊
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai