šventė parašė:
Esu! :)) man viskas ok! Dar pilnai su pilvu. :)) spalio 3d buvo mano gimtadienis, tai vis dar švenciu vis su kitais kiekviena vakara :)) :*
Kokia graži🥰🤗
šventė parašė:
Esu! :)) man viskas ok! Dar pilnai su pilvu. :)) spalio 3d buvo mano gimtadienis, tai vis dar švenciu vis su kitais kiekviena vakara :)) :*
Kokia graži🥰🤗
katuliai parašė:
Prisiduodu ir aš, pagimdžiau šiandien 12:15 mergaitę 51cm, 3840g. Kamštis pradėjo šalontis po langu plovimo matyt 😀( antradienį), šia naktį nubego vandenys, qtvaži…
Sveikinu 🌺❤️
Gabyytee parašė:
Labas, merginos! mano terminas buvo Spalio 1d. Bet nieko nevyko ir spalio 2d. diena vaikščiojau lyg skaudejo kažką iš ryte maude, bet nesupratau ir apie 5 vakare p…
Sveikinu ❤️🌺
Arinaa parašė:
Mamos, kiek rimtas reikalas ta pienlige nestumo pabaigoje? Apsurdas vargau visa neštuma, atrodo apsitvarkė, ir ka vėl prasidėjo.. didelio diskomforto nėra, bet mata…
Pas mane irgi visas komplektas ir vel atsirado, ten hau atrodo ir pienlige ir dar visko...ginekologos israse ir geruju bekteriju zvakutes ir zvakutes, nes kaip aiskinti negyditi tai blogai ir reiketu iki gimdymo issigydit, tai eikit pas savo ginekologa tegul patikrina ir israso zvakuciu... clogin ir as prausiuosi, bet jiai nieko nepadeda tik apsipraust, o jai negydai kuo toliau tuo blogiau darosi jau patikrinta...
Aija parašė:
Kokia graži🥰🤗
Aciu! Man 38metai suejo! Sitas nestumas toks subrendes. Pirmas buvo 30metu. Visai kitas jausmas.
lidaba parašė:
Pas mane ta pati bėda 🙈
Buvo vakar išrašytos 3 žvakutės, šnd ryte iškrito gleivių kamštis. Skambinau gydyt…
Ryt iš ryto skambinsiu gyd ;) o kokias rašo? Nes man visa neštuma polyginax rašydavo tai kursas ilgas 7d... tiek manau ir neištemčiau
Spalio 5 d. Gimė mūsų dičkė Sara 😁 3980g. Žodžiu, nežinau kaip antrą kart ant to merginos pasirašo, nenoriu ir gasdinti, bet man gana vienos, daugiau patirt to nenorėčiau 😄
Skatino vaistais, nes naturaliai nieks nevyko, o atvykau su truputi prabėgančiais vandenimis. Nu ir pasakė, patikrinus, kad gimdysim. Tai ir pagimdžiau. Kirpo daug ganėtinai, nes nemenkas dydis panelės. Atvykau 15:30 į gimdyklą, 22:40 pagimdžiau, pati sau, be jokių epidurų.
Dabar guliu palatoj 3:03, panelė kiek įmanoma pamaitinta papuku, kartu su tėčiu snaudžia šalia. Aš užsnust visai negaliu, baimė ir nuolatinis mažės stebėjimas ar viskas ok.
Bendrai viską apėmus, tikėjaus ilgesnio proceso, išstumiau per 3 kartus. Džiaugiuos, kad tai baigės, ai ir sveikos bemiegės naktys 😅🫣😄
Juste.J parašė:
Spalio 5 d. Gimė mūsų dičkė Sara 😁 3980g. Žodžiu, nežinau kaip antrą kart ant to merginos pasirašo, nenoriu ir gasdinti, bet man gana vienos, daugiau patirt to neno…
Sveikinimai, Juste! 🌻 AGN gimdet? Kaip pats personalas?
Juste.J parašė:
Spalio 5 d. Gimė mūsų dičkė Sara 😁 3980g. Žodžiu, nežinau kaip antrą kart ant to merginos pasirašo, nenoriu ir gasdinti, bet man gana vienos, daugiau patirt to neno…
Sveikinimai, aukit sveikos🥰🌸
Juste.J parašė:
Sveikinimai! Kada terminas turėjo būt? 😊
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai