2023.10.06 15:06 (prieš 2 m.)
Prisiduodu.
Šiandien 12.29val gimė mūsų mergytė. 50cm 2,620kg.
Svoriukas kiek mažas ir vandenys žali pasirodo jau buvo, tai per naktį palaikys reanimacijoj, rytoj bandys atiduoti man, bet noriai bando valgyti, tai viskas bus gerai. Eisiu vis pamaitinti.
Pati kelionė tai verta knygos.. Gerai, kad daugiau neuždelsiau. Dar grįžom kortelės ir paso, nes pamiršau. Tada sakau varom iki mūsų priimamamojo aš su greitąją, tu iš paskos. Pasiskambinau 112. Sako ok, važiuokit. Nuvažiuojam sako čia ne greitoji, priimamasis. Nu blin, pasirodo nežinau kur mano miestely greitoji. Skambinu vėl, sako jums užsakyta iš Pagėgių važiuoja(nžn koks 80km iki mūsų ir 60 iki Klp) 🙈 vyro pulsas 180, aš raitausi kaip sliekas ant kabliuko jau kas 4 min po1,5 min sąrėmiais. Sako vežu pats. Pusiaukely jau jaučiu, kad noriu stumti belekaip ir kakoti ir pnš, taiskambinau į 113, atsiuntė iš Klp tiesiai ir mane perėmė greitoji. Jau greitukėj stūmiau gal 3,4 kartus, bet vandenys nebuvo nubėgę. Iš greitukės tiesiai į gimdyklą, ten po 2 sąrėmio pabaigos nebelaukiau ir išstūmiau. Vos neįstatė 2 kateterio, nes greitosios ekipažas (2 vyrukai) jau buvo įstatę. Labai palaikė, ranką davė. Gražiai kalbėjo. Šiaip viskas ok ir gimdykloj.
Gerai kad kviečiausi pusiaukely greitąją tai būtume nespėję.
Tai va, einu snausti, puse 6 eisiu pas savo merginą. Tikiuosi jai viskas gerai.