gabytenevins parašė:
Mes jau irgi susitikome 🥰
Sveikinu 🌸❤️
gabytenevins parašė:
Mes jau irgi susitikome 🥰
Sveikinu 🌸❤️
Es1323 parašė:
Sakykite, prašau, kiek kartù per metus Jūs gimdote? 😊
😂😂😂 Gal nickname tiesiog sutapo?
Gimle parašė:
😂😂😂 Gal nickname tiesiog sutapo?
skaiste95 parašė:
Visi gydytojai sakė, kad į nėštumo pabaigą leliukai mažiau juda ir daugiau miega, bet maniškė duodasi non stop. Negi ir atėjusi į pasaulį nemiegos? 🫣
Pas mane sakyčiau, kad dienomis miegos, o naktimis diskotekas rengs...
VitalijaZuk parašė:
Atrodo ir pavaikštau kiek pajėgiu, lb skauda (dega )kirkšnys ilgiau paėjus, aš per pilvą net batų užsirišti jau nepajėgiu. Ir dar vienas nemalonus dalykas, kad žiau…
Čia gal gydytojos reikėjo klausti dėl skausmų
Nes man ir kartais suduria, o patikrino- nieko net 1 cm nėra..🤦 tai jau galvoju už lengvą nėštumą ar tik neteks atsiimti per gimdymą 🤦🤦🤦😁 dar tikėkimės viskas prasidės savaime🤞🤞🤞🤞
skaiste95 parašė:
Visi gydytojai sakė, kad į nėštumo pabaigą leliukai mažiau juda ir daugiau miega, bet maniškė duodasi non stop. Negi ir atėjusi į pasaulį nemiegos? 🫣
Oi,mano iki paskutinių sekundžių dico pilve kėlė
AgneHA parašė:
Sveikos jau esamos mamytes, turiu klausima, gal kuri galesit patarti. Mums jau 5 dienos ir siuo metu krutys labai pritvinko pienuko, neistustina ju iki galo geriant…
Netrauk jokiu būdu. Dar labiau paskatinsi gamybą. Aš is vienos daviau valgyt, o nuo kitos duodavau nutraukti, kad sumažint spaudimą. Mete guziukais tai kol valgė vis masazavau su krumpliais, su pirstais, kaip isėjo sukau ratais. Susinormalizuos po dienos, dvieju. Kaip sake wikoozie gali po maitinimo atvesinti, siek tiek suletins gamyba.
Sand_ parašė:
Mamos, o kokias sauskelnes naudojat? Suprantu, individualu ir reik bandyt. As dabar Bambo perku, galvoju o kazi kaip tos Lupilu. Dabar labai isreklamuotos kaip nebl…
Esu naudojus lupilu antram savo sūnui bet ne nuo gimimo o gal nuo metukų, viskas buvo ok. Dabar pakiuką mažą 1nr nusipirkus esu pabandymui ir dar šįryt lidl mačiau gerą jų kainą, visa dėžė 100vnt 3nr ten apie 12eu tik. O šiaip daugiau esu 1nr ir 2nr pampers premium care nusipirkusi geromis kainomis, ir dar šįryt maximoj pirkau su kortele 2nr pokas didelis 11eu tik, už puse kainos
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai