Ruta992 parašė:
Aagnee,
Na mūsų berniukas nu max 30-40ml suvalgo. Kietu maistu irgi nesidomi, suvalgo max du šaukštelius ir atrodo per prievartą valgo. O dabar net svoris nukrito, nes apsirgo ir du dantukai dygsta
Ruta992 parašė:
Aagnee,
Na mūsų berniukas nu max 30-40ml suvalgo. Kietu maistu irgi nesidomi, suvalgo max du šaukštelius ir atrodo per prievartą valgo. O dabar net svoris nukrito, nes apsirgo ir du dantukai dygsta
Aagnee parašė:
Na mūsų berniukas nu max 30-40ml suvalgo. Kietu maistu irgi nesidomi, suvalgo max du šaukštelius ir atrodo per prievartą valgo. O dabar net svoris nukrito, nes apsi…
Ką gydytojai i tai? Ar neturite alergijų? Mano mergaitė labai alergiška, gali but, kad del to atsisako pieno.
Ruta992 parašė:
Ką gydytojai i tai? Ar neturite alergijų? Mano mergaitė labai alergiška, gali but, kad del to atsisako pieno.
Na iš tiesų ji nieko gero nepasakė. Sakė ale toks vaikas. Neturi jokių alergijų. Atrodo visą laiką esu strese, dėl visko pergyvenu.
Aagnee parašė:
Ar turime vaikučių, kurie mišinuką ar nutrauktą pieną valgo tik apsnūdę arba miegantys, o kitu atveju nevalgo nors jau praėjo ilgas laiko tarpas?
Ai tai ne mes vieni skelbiam streika misinukui😀 tik mes jau bandom koses. Bet jei kose su morka tai spjauna. Pabandziau bulve brokolis tai pats net ziojasi. Šiandien paragavom obuolio labai patiko😀
Gaga parašė:
Ai tai ne mes vieni skelbiam streika misinukui😀 tik mes jau bandom koses. Bet jei kose su morka tai spjauna. Pabandziau bulve brokolis tai pats net ziojasi. Šiandie…
Ko aš tik nedaviau, bet niekas taip ir nepatiko😄
Aagnee parašė:
Ko aš tik nedaviau, bet niekas taip ir nepatiko😄
Matyt pas Jus gurmanas auga😀 seip kiek domejausi nuo vit D pertekliaus dingsta apetitas. Gal cia problema.
Mums 5men +1sav, buvom profilaktiskai pas vaiku reabilitologe, nustebo kad pats nesivarto nuo nugaros ant pilvo, ant sono guledamas apsivercia bet nuo nugaros ne, skubiai siunte i mankstas ir masazus, viena karta buvom mankstoj prareke visa laika, beja kineze sake kad cia normalu, jie tik pradeda vartytis nuo 5 men, tai cia tikrai sako nera beda, viskas savo laiku, beja pries tai ejome i voneles ir i baseina viskas buvo gerai.. o kaip jusu su vaikuciai jau vartosi patys?
Mes jau pilnai varomes. Visi vaikai skirtingi vieni anksciau kiti veliau. Pvz mano vyresnele 10 men jau vaiksciojo, o va drauges tik metuku pradejo. Nu ir ka abi sveikos mergaites😀 tiesiig vieni tinginiukai kiti ne tokie tinginiukai. Manau mes kartais per daug stresuojam😀
O dabar biskeli ne i tema😀 kaip jums su plaukais? Pas man po gimdymo buvo viskas gerai. Atsigave blizgejo. O dabar gal pora menesiu slenka baisei. Ne tai kad siek tiek, bet krenta baisei. Uztenka pasisukuot jau sauja. O kai issiplaunu galva isvis baisu😭😭😭 jau prasideda debresija, bijau net galva plautis ir sukuotis
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai