EvaaK parašė:
Labas rytas🤍
Galbūt yra kam buvę, kai trynio maišelis idealus, bet vaisiaus dar nemato? Ar yra …
Buvo man taip su antru nėštumu , bet buvo tik 6sav , pakartotinai ėjau 8sav ir jau matėsi vaikelis , plakė sirdute
EvaaK parašė:
Labas rytas🤍
Galbūt yra kam buvę, kai trynio maišelis idealus, bet vaisiaus dar nemato? Ar yra …
Buvo man taip su antru nėštumu , bet buvo tik 6sav , pakartotinai ėjau 8sav ir jau matėsi vaikelis , plakė sirdute
Evitaa parašė:
Jei echo nuotraukytė dabar - tai, kad ir kaip liūdna, bet ne kokios tada prognozės... nes 8+ sav nėštume pagal jūsų TD pilvuką, jau embrionas su plakančia širdele t…
Ačiū.⭐️ Labai laukiu gyd. vizito. Ir dar turiu vilties🤞🏻
EvaaK parašė:
Ačiū.⭐️ Labai laukiu gyd. vizito. Ir dar turiu vilties🤞🏻
Lauksim po vizito naujienų 🤞
Gin84 parašė:
Ar yra planuojanciu kaip nors ipatingai pranesti apie nestuma ?![]()
Per gimtadieni busiu 4 menesiu jau, tai kai atvaziuos visi sveikint- pamatys jau pilvuka:)) ir jei tiksliai zinosim, tai torto vidu pagal lytį iskart padarysim
karolina.kot parašė:
Per gimtadieni busiu 4 menesiu jau, tai kai atvaziuos visi sveikint- pamatys jau pilvuka:)) ir jei tiksliai zinosim, tai torto vidu pagal lytį iskart padarysim
kokia faina idėja ♥
Rufina parašė:
Galvojat apie tuos lyties atskleidmus gal dar kas?![]()
Sūnus mano labai prašo daryti "gender reveal", matyt prisižiūrėjo video![]()
Mes galvojam tiesiog su artimiausiais dūmų patranką iššauti per kalėdas nes bus apie 19sav jau gal matys, o jei nipt darysimes tai anksciau
Labas visoms!
Vakar vakare buvau pas gyd. Leliukas nepadidėjo, tačiau stebuklingai per savaitę laiko pasirodė dar vienas trunio maišas! Tačiau gyd. pasitarus su kitu gyd. išrašė siuntimą į Šiaulių ligoninę išvalymui, nuvykus šiandien ryte apžiūrėjo jauna gyd. pabai maloni, tačiau net nespėjau sužinoti pavardės.Pažiūrėjus, kad 2 trynio maišai ir pamačius pokolkas tiek vieną embrioną vistiek pasiūlė dar palaukti 10-11 dienų, kad įsitikintų, jog viskas buvo padaryta ir negalėjo nieko padėti. Nutariau laukti ir užsiregistruoti pas gyd. po ~2sav. vis dar turiu viltį🤞🏻..
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2013.09.13 cp berniukas 2780gr.
2015.04.01 cp bern…