Nestuke123 parašė:
Sveikos, kaip Jūs?🥰
Visai gerai
bet pilvo gyventoja, kaip supratau tikrai dar nesiruosia
jauciuosi gana gerai
o Jus?
Nestuke123 parašė:
Sveikos, kaip Jūs?🥰
Visai gerai
bet pilvo gyventoja, kaip supratau tikrai dar nesiruosia
jauciuosi gana gerai
o Jus?
Anuka parašė:
Visai geraibet pilvo gyventoja, kaip supratau tikrai dar nesiruosia
jauciuosi gana gerai
o Jus?
Uoj pas mane irgi viskas gerai su pilvu, taip pat dar jaučiu nesiruošia lyst😄gerai jai ten 😁tik va biškuti peršalau ir pačiai gerkle suabino ir nestipriai pūsle ,nėstumo pradžioi tai buvo uždegimas pūslės,tai labai blogai buvo ,o dabar mini peršalimas ,tai nzn galvoju gal kokia pusle silta ant pilvo palaikyt ir viskas .
Sveikos, šnd pasirodė šiek tiek šviežio kraujo sūlelių ant kelnaičių. Nuvažiavom į Santaras pasitikrint. Sakė kraujuoja iš kaklelio, galbūt iš polipo, kurį tik dabar pamatė. Sakė normalu tokiais kiekiais patepliot..išleido namo. Bet perspėjo, kad grįžčiau jei prasidės skausmai arba didelis kraujavimas arba dingtų vaisiaus judesiai. Tai pažiūrėsim kuom čia baigsis.
Taip pat esu peršalusi. Baisinė sloga ir čiaudulys...
BeveikMama parašė:
Sveikos..
Pas mus atejo seimos daktare, savaites begyje po gimdymo. Informuoja skambuciu, galite susitarti laika. Bent pas mus, vizitas vos kelios minutes, paklauso vaikeli, isrengia, paziuri, paziuri bambyte, paklausia kaip su maitinimu sekasi ir tiek. Sekantys vizitai vyksta kai pati mama atvyksta i poliklinika su leliuku-sverimuisi ir skiepams.
YellowOrchid parašė:
Pas mus atejo seimos daktare, savaites begyje po gimdymo. Informuoja skambuciu, galite susitarti laika. Bent pas mus, vizitas vos kelios minutes, paklauso vaikeli, …
Tai todėl ir važiuoja kad mažiukų netampyti + mamos nebūna dar atsigavusios.
Dabar kiek žinau ir psichologinę sveikatą tikrins ko nebuvo su 1 nėštumu.
Cleoo parašė:
Sveikos, šnd pasirodė šiek tiek šviežio kraujo sūlelių ant kelnaičių. Nuvažiavom į Santaras pasitikrint. Sakė kraujuoja iš kaklelio, galbūt iš polipo, kurį tik daba…
Anelle parašė:
Peršalusi ir aš 😔 sloga, kosulys, temp vakar buvo, savijauta tragiška... Bet iš vidaus vis paspardo, tai manau jai ten vistiek visai gerai 🙂
Sveikatos merginos ❤️
Only_good_souls parašė:
o kaip psichologine sveikata tikrins?
Only_good_souls parašė:
O kaip šis tikrinimas bus daromas? Nes man mano šeimos gyd apie tai nieko nesakė, akušerė taip pat. Vaikas bus kitoje klinikoje registruotas, tai mano šeimos gyd nieko apie pagimdymą nesužinos
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai