Angel444 parašė:
Sveikos, kokius vitaminus vartojat neštumo metu?
Užmačiau vaistinėj jog yra visokių būtent neščiosioms, tad pagalvojau gal kuri kok…
Daugiau nemanau kad ko ir reikia papildomai jei nenustatytas trūkumas 😊
Angel444 parašė:
Užmačiau vaistinėj jog yra visokių būtent neščiosioms, tad pagalvojau gal kuri kok…
Daugiau nemanau kad ko ir reikia papildomai jei nenustatytas trūkumas 😊
Angel444 parašė:
Aš nusipirkau iš Newcrush Pregnancy vitaminus, man juos labai daug kas gyrė, kad ir nuo pykinimo padeda. Nežinau, ar sutapimas, bet kraujo tyrimai daktarė sakė tobuli ir klausė net ką geriu, nes sakė geležies tokių gerų rodiklių seniai nematė. Tai nežinau, kaip būtų be jų, bet aš labai patenkinta, jei ieškot ko, tai tikrai daug rekomendacijų jiems gavau
Justeee1 parašė:
Aš nusipirkau iš Newcrush Pregnancy vitaminus, man juos labai daug kas gyrė, kad ir nuo pykinimo padeda. Nežinau, ar sutapimas, bet kraujo tyrimai daktarė sakė tobu…
O kokie rezultatai gelezies atejo?pas jus?
bubblle18 parašė:
O kokie rezultatai gelezies atejo?pas jus?
O kažin galima kažkaip esveikatoj pažiūrėt? Tada galečiau ištraukt, nes daktarės neklausiau 🙈 pasakė, kad labai geri ir nesigilinau iš tos laimės 😀
Justeee1 parašė:
O kažin galima kažkaip esveikatoj pažiūrėt? Tada galečiau ištraukt, nes daktarės neklausiau 🙈 pasakė, kad labai geri ir nesigilinau iš tos laimės 😀
Pabandyt galit pasiuret ar e sveikatoj yra arba nesciosios kortelei lyg ner kad irase butent sito rezultata?
bubblle18 parašė:
Pabandyt galit pasiuret ar e sveikatoj yra arba nesciosios kortelei lyg ner kad irase butent sito rezultata?
As dar neturiu jos, nes daktare atostogavo ir neuzvede dar, tai va tik penkt gausiu 🙈
Sveikos! Jungiuosi ir aš prie jūsų, nes jau kuris laikas tyliai stebiu grupę. Laukiuosi 3 kartą, bet jau po gan ilgos pertaukos, tai viskas šiek tiek primiršta. Pagal mm dabar yra 10+3, nors pagal echo vis šiek tiek daugiau rodo. Ryt einu daryt Nipt tyrimą, nes jau pagal metus priklausau rizikos grupei. Dar kitą savaitę pas genetikus. Nepykina, bet jaučiu didžiulį nuovargį. Tikiuosi, kad per ateinančias savaites palengvės jau 🙄
Mačiau, kad vilnietės diskutavot apie gyd. Jakiūną. Praeitus abu nėštumus jis stebėjo ir pas jį gimdžiau, bet jis dirbo Narmedoj. O dabar kaip pas jį pakliūt?
Master parašė:
Sveikos! Jungiuosi ir aš prie jūsų, nes jau kuris laikas tyliai stebiu grupę. Laukiuosi 3 kartą, bet jau po gan ilgos pertaukos, tai viskas šiek tiek primiršta. Pa…
Sveikinimai, ar nipt nemokamai siunte ? Ar yra terminas iki kurio reikia ji daryti ? Buvau rizikos grupėje su antru nėštumu dėl daugiau nei 2 persileidimu bet kažkaip visai nepamenu nei kada dare nei kaip vadinosi, bet tyrė ten nuo kažkokiu pagrindiniu ligų, sake jei bus blogi rodikliai tada turėsiu savo lėšomis išplėstinį daryti kuris berods 600-800e kainuoja :/
Gin84 parašė:
Sveikinimai, ar nipt nemokamai siunte ? Ar yra terminas iki kurio reikia ji daryti ? Buvau rizikos grupėje su antru nėštumu dėl daugiau nei 2 persileidimu bet kažka…
Nesiunčia šito nemokamai. Darausi savo noru ir kainuos apie 500€. Termino iki kada galima daryti nėra. Nuo 10sav. iki kada tik nori.
Kiek žinau, jeigu genetikai turi įtarimų, tai tada siunčia Prisca darytis ir jis kompensuojamas.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai