Apdovanotoji parašė:
O kodėl kažin dvi grupės fb? Kuo jos skiriasi?
Viena sukurta iš pradžių, o kitoje pikta mamule sukūrė, nes taisykles nepatiko. O db ją ir iš jos balandinukų išmetė, nes kopino mūsų taisykles ir šiaip lb nemandagi buvo.
Apdovanotoji parašė:
O kodėl kažin dvi grupės fb? Kuo jos skiriasi?
Viena sukurta iš pradžių, o kitoje pikta mamule sukūrė, nes taisykles nepatiko. O db ją ir iš jos balandinukų išmetė, nes kopino mūsų taisykles ir šiaip lb nemandagi buvo.
Kaip jūs patenkate į klinikas, trečia savaitė nepapuolu, man nesiseka patekt. Skambinu penktad. 8.10 nėra vietų. Apgailėtina. Man nustatytas Gestacinis diabetas, tai priklauso skanas 24-28sav. Galvoju, kur kitur ieškotis? P. MAŽYLĮ? man klinikose sakė jau žiūrėti ne perinatologo, o nėščiosioms, tai ką čia reiškia? Aš pasimetusi... padėkit
jjoollii86 parašė:
Kaip jūs patenkate į klinikas, trečia savaitė nepapuolu, man nesiseka patekt. Skambinu penktad. 8.10 nėra vietų. Apgailėtina. Man nustatytas Gestacinis diabetas, t…
Jei jūs Vilniuje, mane, bent jau, iš karto užrašė, nors ir vėlesniam laikui, teko palaukti apie mėnesį, tad ėjau privačiai. Po to ten jos pačios užrašo arba duoda numerį, kuriuo paprašo pasiskambinti užsirašyti konsultacijai arba jei nori pasikonsultuoti.
O kur jūs radot kada turinčioms gestacinį priklauso skanas? Būtent pas endokrinologą? Man irgi diagnozavo, bet nė karto apart ginekologės nieks neechoskopavo. Turėjau tik vieną gyvą konsultaciją ir vieną nuotolinę, bet gal čia dėl to, kad skaičiai geri.
Calamitosxox parašė:
Jei jūs Vilniuje, mane, bent jau, iš karto užrašė, nors ir vėlesniam laikui, teko palaukti apie mėnesį, tad ėjau privačiai. Po to ten jos pačios užrašo arba duoda n…
O man buvo pasakyta registruotis į Santaras echoskopui 34-36 sav, nes siunčia visas kurioms nustatytas GD. Tai paskambinus spaudi Žaliasis koridorius ir užregistravo
jjoollii86 parašė:
Kaip jūs patenkate į klinikas, trečia savaitė nepapuolu, man nesiseka patekt. Skambinu penktad. 8.10 nėra vietų. Apgailėtina. Man nustatytas Gestacinis diabetas, t…
Kaip įdomiai, man gydytoja sakė registruotis 32-34 sav. konsultacijai pas tretinio lygio ginekologę.
Calamitosxox parašė:
Jei jūs Vilniuje, mane, bent jau, iš karto užrašė, nors ir vėlesniam laikui, teko palaukti apie mėnesį, tad ėjau privačiai. Po to ten jos pačios užrašo arba duoda n…
Sveiki,buvau pas endokrinologe,ji liepe i santaras 34-36 sav.uzsirengistruot i perinatalini pas ginekologus,irt uo paciu pas juos. Pas mane irgi GD,nera kazkas labai baisaus,bet pripazino.
greenlemon parašė:
Sveiki,buvau pas endokrinologe,ji liepe i santaras 34-36 sav.uzsirengistruot i perinatalini pas ginekologus,irt uo paciu pas juos. Pas mane irgi GD,nera kazkas laba…
Tai pas mane dabar 27, sausio mėnesio skambinsiu vėl endokrinologei registruotis konsultacijai nuotolinei (čia jei viskas ok), gal tada pasakys ir dėl echoskopo, neįsivaizduoju. Šią savaitę einu pas savo ginekologę echoskopui, tai manau, kad jei bus kas ne normose, pasakys.
Pas jus viršijo po gliukozės tyrimo ar matavus iš kraujo?
Calamitosxox parašė:
Tai pas mane dabar 27, sausio mėnesio skambinsiu vėl endokrinologei registruotis konsultacijai nuotolinei (čia jei viskas ok), gal tada pasakys ir dėl echoskopo, ne…
Po gliukozes tyrimo negerai buvo,nedaug bet yra nuokripys.
O kai is kraujo dare koki 12 sav.tai norma buvo.
Man irgi 27 sav.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai