Dėl slaptos grupės žiūriu vis diskusijos pasirodo
aš, tiesą sakant, net nebepretenduoju į ją, nes kai sužinojau, kad laukiuosi, grupė jau buvo sukurta ir atrinkinėjo aktyviausias nares į tą grupę.. na tai natūralu, kad aš, sužinojusi apie nėštumą prieš dieną, nebūsiu pribendravusi tiek pat, kiek narė, kuri galbūt sužinojo prieš 3 savaites
mintyse juokiausi, kad ten turbūt visos iki birželio vidurio gimdančios
plius kaip tik gimdyklose turėjau kelis budėjimus, tai ir laiko nelabai buvo forumams, o vėliau jau, kaip sakant, traukinys kaikurių nelaukia
žinoma, smagu būtų bendrauti tokioje uždaresnėje grupėje, kur jau vienos kitas labiau pažįsta, jau ir vizitų laikus prisimena, ir jau lauki iš kaikurių naujienų lyg savo.. teko man dalyvauti su praeitais nėštumais tokiose temose, tai su dviem grupėm susikūrėm po to slaptas fb grupes, ten bendraujam iki pat šiandien, organizuojamės susitikimus, net šeimom nemažai bendraujam.. tikrai smagu tas toks artimesnis bendravimas, nes atviroje grupėje vistiek maišosi tos narės, viena ateina, kita išeina, tai nelabai čia ką ir pasidalinsi.. na bet jei čia buvo nuspręsta nebepriimti naujų narių, tai tikriausiai ir nereikia
matyt susibūrė šilta jauki kompanija ir nebenori nieko daugiau įsileisti.. nepamirškit, kad visuomet yra galimybė tiesiog susikurti tą uždarą ar slaptą grupę ir tikėtis, kad ten taip pat užsives aktyvios diskusijos
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus