IevaBeata parašė:
O koks jusu progesteronas su 4 ovulėm, nes as ir dejausi po 4 paskui sako pabandom po 3 bet 3 neuztenka.
nesitikrinau dabar...
IevaBeata parašė:
O koks jusu progesteronas su 4 ovulėm, nes as ir dejausi po 4 paskui sako pabandom po 3 bet 3 neuztenka.
nesitikrinau dabar...
Medeina parašė:
Ar yra kuri jau ejo 12 savaitės echoskopui? Gal yra mamu is kauno? Kur planuojate eiti?
Aš ne iš Kauno, bet lankausi Kaune pas Eglę Machtejevienę 🙂
Uoga. parašė:
Na nera man tikslo meluot ir ismaniaisiais moku elgtis. Nei per pc, nei per telefona prisijungti prie grupes nepavyko, kol pati neparasiau adminei ir nepaprasiau ma…
Įdomu..
aišku, esu viena gal iš kokių 7, kurios priimt gali, iškart atėjus pranešimui arba dingsta(nes kažkas pridėjo) arba pridedu savo iniciatyva
Florencia parašė:
nesitikrinau dabar...
Supratau. Man tai kas savaite sekimas progesterono. 🫣
IevaBeata parašė:
Supratau. Man tai kas savaite sekimas progesterono. 🫣
reiktu pasitikrint, kazkaip apsileidau... Bet nuo pirmadienio is vis turiu nutraukinet, tai net nezinau...
Evah parašė:
Sveiki, aš irgi su tokiomis pat emocijomis po 9 sav. echoskopo apžiūros 🥰 Net negalėjau patikėti: 5 sav. apžiūros metu buvo tik pūslelė, dabar jau visas žmogiukas, …
Aš taip pat euforijoje buvau pamačiusi vaikutį mataruojantį rankytėmis ir kojytėmis. Net apsiverkiau nuo emocijų. 10 savaitė eina link pabaigos. Dėl genetinių esu užsiregistravusi Santariškių genetikos centre. Rekomendavo ginekologė, sakė, kad labai geri gydytojai ir moderni aparatūra. Kadangi esu virš 35 m., kompensuojamas tyrimas su siuntimo. Sunku buvo pakliūti, kasdien skambindavausi, bet galiausiai pavyko. Gruodžio pradžioje laukia ten tyrimai.
Rossy parašė:
Labas rytas, ką galit rekomenduoti iš privačios klinikos vilniuje, vaisiaus echoskopijai? Pasirinkau važiuoti privačiai😏⚘️
Labai rekomenduočiau And Klinikoje Vilniuje pas Ingą Rudzikienę. Tokio šiltumo ir malonumo gydytoja! Visada su geromis emocijomis, palaikanti.
Uoga. parašė:
Sveikos. Kokias arbatas geriate siuo laikotarpiu?kazkaip skaitau, ir matau, kad daugumos negalima. Bet gal su saiku, neisgeriant 5l per diena, galima viskas?
![]()
Man gydytoja rekomendavo melisų gerti arbatą, kad ramiau būtų. O taip tai roibois geriu, cukraus kiekį reguliuoja.
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai