2023.11.29 13:00 (prieš 2 m.)
AgMagnis parašė:
Nium ka tetulės, vakar pasirodė lašelis rudų išskyrų kai paskutinę mėnesinių dienažą, jokio skausmo nieko. Gydytojas sakė stebėti ir jei tik bus rausvo iškart į lig…
Ojej, kaip liūdna... bet santarų priėmime jau man tekę yra pabūti, kai praradau savo 15 sav. nėštumą... Patirtis siaubinga...buvau numesta, jei galima sakyti, kaip šuo, man netepliojo, tiesiog labai dūrė krūtinę... o priėmime pasakė, kad skauda matyt dėl to, kad trūksta deguonies.... vaisiaus net netikrino... tad laukiau priėmime ant suoliuko nuo 2:30 nakties ir toliau... akušerė priėmė apžiūrai tik 11:00 ryto.. ir kai pamatė, kad vaisiaus širdelė sustojo, pasakė: panašu, kad sustojo visai neseniai...
Galvojau skradžiai žemėn prapulsiu.... :/
Nenorėčiau tokios patirties daugiau niekada!
Tad labai jus užjaučiu ir linkiu, kad pipiriukas išsilaikytų pilvuky!
Indre_9 parašė:
Labai jus uzjauciu, laikykites ir ilsekites kuo daugiau 🙏 O as praradau savo zirniuka
pradejo teplioti rusvai ir vakar nuvykau pas ginekologe, tai ji pasake, kad…
Būtinai išsitirtkite mthfr geną.. galbūt turit jo mutaciją ir reikalingi skystinantys. Ypač jei sakot, kad su venomis turit bėdų, tai panašu, kad gali būti mutacijų.
Geno tyrimas mokamas, tad siuntimo nereikia ir galite pasidaryti jį, o tada su atsakimais kreiptis į genetiką
Jei aktualu Vilnius, galite kreiptis į genetiką Serapiną. Labai aiškiai viską papasakoja.
Stiprybės Jums ir nepraraskite vilties!