silyte parašė:
Laba, man nustatytas 😅
Ir kaip sekasi susireguliuoti cukrų? 🙂
silyte parašė:
Laba, man nustatytas 😅
Bernadeta parašė:
Rytinis mano visada geras, o po maisto po valandos nekyla aukščiau 7.9 (po pietų dažniausiai būna po valandos koks 6,8 ir pnš) ir tai didesnis toks sukyla jeigu privalgau kokių makaronų. O tarp valgių nesimatuoju. Tik po valgių praėjus valandai. Turėjau nusipirkus dexcom one+ aparačiuką tai nepasiteisino, pievas rodė. Rodo pvz 6.1, pasidarau iš kraujo 4,9, tai išsitraukiau, kad nebesinervuot 😆
silyte parašė:
Rytinis mano visada geras, o po maisto po valandos nekyla aukščiau 7.9 (po pietų dažniausiai būna po valandos koks 6,8 ir pnš) ir tai didesnis toks sukyla jeigu pri…
Man kaip tik rytinis blogas ir nieko negaliu padaryti, nei su maistu, nei su poilsiu, tarpais tarp valgymų. Tai greičiausiai, kad kvepės insulinu
Ramitita parašė:
Aš 21 d. einu daryt skano tikiuos pasirodys kas ten gyvena 😍
Klausimėlis kas vykdote IV ar domėjoties kada geriausia deklaruot pajamt ir kt. In…
Turėjau iv ir teikiau kas mėnesi sav pranešimus
Merginos, ar pas jus jau pilvukai ryškiai matosi ir kaip sekasi su svorio didėjimu? Pas mane pilvas kažkiek išryškėjęs, bet dar galėtum pagalvoti, kad ne nėščia, o labai gerai pavalgiusi. 😀 Šiandien užlipau ant svarstyklių, per 1,5 sav. nei kiek svoris nepaaugo, tai šiek tiek susinervinau ir, aišku, visko prisigalvojau. Aš ir taip prie smulkesnių, dar pradėjau lengvai sportuoti, galvoju, ar gali būti dėl to. Gal dar kažkam panašiai?
liliuke parašė:
Merginos, ar pas jus jau pilvukai ryškiai matosi ir kaip sekasi su svorio didėjimu? Pas mane pilvas kažkiek išryškėjęs, bet dar galėtum pagalvoti, kad ne nėščia, o …
Aš kaip tik esu apkunesne, tai atrodo kad gerai pavalgius, bet kas zino kad laukiuosi ir reciau mato, sako kad dideja 🤭
Buvau numetus kilą, dabar po biski grizta;
Kazkaip daktarai ramiai ziuri i ta mano svori, o as manau kad kol kas mazesnis pilvas, o paskui kai padides 🤭
Juokuzelis parašė:
Aš kaip tik esu apkunesne, tai atrodo kad gerai pavalgius, bet kas zino kad laukiuosi ir reciau mato, sako kad dideja 🤭
Aš taip pat nėštumo pradžioje numečiau 1,5 kg, tai iki dabar priaugti pavyko 3,5 kg. Tik va dėl tų pastarųjų savaičių neramu šiek tiek, nes juk ir leliukas per savaitę kažkiek svorio priauga, tai galvoju, kodėl tas svoris man nepadidėjo. 🫣
liliuke parašė:
Aš taip pat nėštumo pradžioje numečiau 1,5 kg, tai iki dabar priaugti pavyko 3,5 kg. Tik va dėl tų pastarųjų savaičių neramu šiek tiek, nes juk ir leliukas per sava…
Aš kita savaite eisiu vel tyrimams trimestro, sakiau irgi klausiu... nes gal kazka ne taip darau 😳
Bet manau viskas su laiku, kunas keiciasi, kazka atiduoda, kazka priduoda. Manau viskas bus gerai 🫰🌻
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai