Sign parašė:
Pratinau prie visų produktų vienodai. Pradžioje duodavau po mažą kiekį. Tas pats su jogurtu, pradžioj be jokių saldžių tyrelių ar uogų, po truputį.Dabar jogurta…
Graikiska jogurta valgo be nieko? 😳
Sign parašė:
Pratinau prie visų produktų vienodai. Pradžioje duodavau po mažą kiekį. Tas pats su jogurtu, pradžioj be jokių saldžių tyrelių ar uogų, po truputį.Dabar jogurta…
Lovelov parašė:
Kaip pripratinot vaikiukus prie nat. Jogurto? Kefyro? Rūgštus, uogytes dėjom iš kameros bet jos irgi nesaldžios, be cukraus. O gal kažkokius kitokius jogurtukus duo…
Mes valgome Dobilo. Tiek vaikui, tiek man (kas keista) laaaaabai skanus ☺️
Lovelov parašė:
Natūralų bio jogurtą. Perku Dobilo arba lidl bio, mažais indukais, patogiau.
Mes irgi valgom graikiska be nieko..kai idedu banano tai atvirksciai nepatinka. Ir prie blynu tinka be nieko...kefyra irgi atsigeria..is pradziu nepatiko..bet isivaziuoja ir praso dar. Po truputi. Kefyra daviau paragauti kai valge bulve.🙂o graikidka jogurta nuo pat pradziu valge gerai. Siaip varskes be nieko paprastos nevalgo..bepatinka..i blynus dedu ar apkepas.
Katty parašė:
Mes irgi valgom graikiska be nieko..kai idedu banano tai atvirksciai nepatinka. Ir prie blynu tinka be nieko...kefyra irgi atsigeria..is pradziu nepatiko..bet isiva…
Daviau graikišką nes pati mėgstu, tik pati įsidedu mėgstamų priedų, bet maniškei rūgštu, nepatinka. Maks šaukštelį suragavo po kokios savaitės bandymų😀 bandysim dobilo, dabar atsimenubir vyresnėlė man atrodo dobilo valgė.
Jumapa parašė:
Aš turbut čia viena, neperku dalykų kurių patys nevalgom 😃 negeriu kefyro, nematau prasmės "raugint" namuose viso butelio jei vaikas atsigers kelis gurkšnius 😀…
Mes kai visi "varškiniai" blynai iš varškės, varškėčiai kepti, varškėčiai virti, varškės apkepas ar varškės kukuliai, taip pat visi jogurtiniai🫣 tai būtų gerai ir mažoji prisipratint😅
Jumapa parašė:
Aš turbut čia viena, neperku dalykų kurių patys nevalgom 😃 negeriu kefyro, nematau prasmės "raugint" namuose viso butelio jei vaikas atsigers kelis gurkšnius 😀…
Ne viena,aš taip pat neperku,ko patys nevalgom, o pirkt tik tam,kad vaikas paragautų-nesąmonė😅😅
Geria kefyrą ir valgo graikišką ar Dobilo jogurtą be nieko. Pas mus visada šaldytuve jų buvo ir yra. Kefyro bent du pakai 😂
Prie varškėčių padarau alia uogienės, šaldytas avietes su šilauogėm/ obuoliais ar tik avietes pakaitinu ir chia sėklų įdedu. Tai pirma "uogienę" suvalgo 🤭 man labai rūgštu atrodo, bet jai patinka. Kaip ir pvz salierai ar pankolis - pati jų nevalgau, vaikui duodu 😂
Avietuke1 parašė:
Ne viena,aš taip pat neperku,ko patys nevalgom, o pirkt tik tam,kad vaikas paragautų-nesąmonė😅😅
Ir pastebėjau, kad lyg nuo pieno žandai raudonuoja. Tai neduodu.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai