Magnolijo parašė:
Merginos man labai tempia maudžia ir skaudena kairį šoną ar dar kuriai taip yra?
Būna ir man
Magnolijo parašė:
Merginos man labai tempia maudžia ir skaudena kairį šoną ar dar kuriai taip yra?
Būna ir man
Man siandien pilva praejo skaudet, tai strenas viena pusia plesia.Ir ziaurei neru jegu, nieko daryti nenoriu.
Siandien buvau pas gydytoja, uzvede kortele, pajeme kraujo.
Liepos 23 gavau laika nipt ir ankstyvai echoskopijai.
25 sio menesio eisiu privaciai paziureti ar viskas gerai.
Magnolijo parašė:
Buvo tas pats tai lygiai 5 sav turejau scan. Nes galvojau kad hus ektopinis- bet viskas vietoj matem ir maiseli ir tryni
dabar turesiu 6sav ir 4d scan. Nes jau turejus 2 persileidimus, paskutinis buvo menesis pries suzinat kad vel laukiuosi...7metus nepavyko pastoti...tai pakolkas viskas labai trapu ir bijau dziaugtis, nes dar kovo menesi dziaugemes plakancia sirdele o poto us savaites viskas baigesi, nes nlsustojo sirdele...
Auksele233 parašė:
paskutines mm balandzio 29 diena kazkur 6 savaites plius minus
As paty suprantu kad jau viskas
Puikiai jus suprantu pati turėjusi 3 persileidimus. Kaip
Mamyte rašė nueikit pas daktarę paprašykit atlikt tyrimus būna žiūri kiek žinau kraują būna arba per skystas arba atvirkščiai tai irgi vyksta persileidimai arba tiesiog trūksta progesterono.
Magnolijo parašė:
Pas mane pastovūs tempiantys skausmai irgi kasdien. Geriu magnį du kart į dieną nes pas mane visada tonusas yra
Ieva 1 parašė:
Puikiai jus suprantu pati turėjusi 3 persileidimus. Kaip
Mamyte rašė nueikit pas daktarę paprašykit atlikt tyrimus būna žiūri kiek žinau kr…
Taip, persileidimų priežasčių gali būti labai labai daug. Gal atsitiktinumas, gal kažkas negerai su genetika, kad kartojasi. Gal gimdoj kokia infekcija, uždegimas.. o gal spermiukai deformuoti.. ir čia tik dalis.. reikia eiti ir bandyt ieškot atsakymų.. aš irgi turėjau 3 nesekmes. Tikiuosi daugiau nebus jų..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai