Dohona parašė:
Ne į temą, bet ar jūs kartais ne ta pati narė, kurios vaikas VAIKŠTO nuo 5 mėnesių amžiaus ? 🙈 Nieko blogo nenoriu pasakyti, bet kažkaip labai dažnas tas jūsų noras…
Jo jo cia ta pati🤣
Dohona parašė:
Ne į temą, bet ar jūs kartais ne ta pati narė, kurios vaikas VAIKŠTO nuo 5 mėnesių amžiaus ? 🙈 Nieko blogo nenoriu pasakyti, bet kažkaip labai dažnas tas jūsų noras…
Jo jo cia ta pati🤣
Netipiška parašė:
Nebandau. Tiesiog pritariu, kad, jei daugiau nieko blogo nejaučia, tai kažin, ar tas vizitas tikslingas. Žmogus suaugęs ir pats nutars, kaip elgtis. O aš turbūt irg…
Ka jus busit ligonines lankytoja jeigu vyras medikas🤭🤭🤭 oi kur tik jusu nera... su savo nesamonem nepagalvojat patarinedama kad galit skaudziu bedu pridaryti! Maziau visur save reiksti reiktu ir prie kiekvienos temos jus savo patirtis kišat...
Daphne parašė:
Na labai neatsakingai elgiatės 🤷♀️ dėl kiekvieno pyrstelėjimo nereikia lakstyti, bet bent kas kelis metus pas ginekologę patartina apsilankyti. Vien dėl gimdos kak…
Penktas gimdymas. Daug kas tokiu atveju net į ligoninę nuvykti nespėja. Todėl ir sakau, kad aš nematau kitokios išeities Jūsų situacijai. Tie 7 cm galėjo atsidaryti per kelias val (kaip turbūt ir buvo).
Meshka parašė:
10 metu neiti pas ginekologe cia ne pasiekimas ir didziuotis tuo nereiketu, o apsileidimas sakyciau, neatsakingumas, kad suaugusi moteris taip pro pirstus i savo sv…
Jei sveikata matuojama vizitas pas gydytojus ar tablečių skaiciumi, tai pabusiu neatsakinga. Svarbu, kad sveika.
SaraRa parašė:
Gal galit pasakyt, kokios srities gydytojas jusu vyras yra? Nereikia pavardziu, ligoniniu - tik kokios srities gydytojas?
Priimamojo. Galėčiau ir ligoninės pavardinti, tik abejoju, ar jas žinosite, nes Lietuvoje jis nei vienos dienos nepraktikavo. Patenkinau Jūsų smalsumą ar dar kažko reikia?
Netipiška parašė:
Jei sveikata matuojama vizitas pas gydytojus ar tablečių skaiciumi, tai pabusiu neatsakinga. Svarbu, kad sveika.
Jeigu jus galite pati ivertinti savo ginekologine sveikata, iskant citologinio tyrimo padaryma, kuri vaisingo amziaus moterims rekomenduojama darytis kas 2-3 metus, tai zinoma, tuomet nera butinybes eiti pas ginekologa dazniau nei kas 10 metu 😁
Dohona parašė:
O Jus nematote, kad biški dramatizuojate? Judesių paskutinėmis savaitėmis beveik išvis nejaučiau. Tai ką? Reikėjo kasdien važiuoti į priimamaji? Nu komike, garbės žodis. O dukra taip - nuo 5 mėn vaikšto. Dabar metai ir jau kopetelemis karstosi. Ir o siaube - nei su tonusiukais blogai, nei dar su kuo blogai, tiesiog sveikas aktyvus vaikas. Nuo kada ramiai lauktis ir be dramų auginti vaiką yra nuodeme? Aš čia turiu teisintis, kad nelaksciau kaip išprotėjusi į priimamaji? Ar kad vaikas raida lenkia bendraamžius?
Meshka parašė:
Jeigu jus galite pati ivertinti savo ginekologine sveikata, iskant citologinio tyrimo padaryma, kuri vaisingo amziaus moterims rekomenduojama darytis kas 2-3 metus,…
Ar darytis rekomenduojamus tyrimus, ar ne, sprendžia moteris, ne ginekologė. Mano sprendimas yra toks. Ir nesuprantu, ko čia kažkas taip dramatiškai į tai reaguoja. Aš ir pas dantistas kad metus nevaikstau (nes turiu labai sveikus dantis), ir kraujo tyrimų nesudarau kad metus, ir daug ko nedarau kaip rekomenduojama. Vienintelis dalykas, ko nesuprantu: koks Jums skirtumas?
Netipiška parašė:
Ar darytis rekomenduojamus tyrimus, ar ne, sprendžia moteris, ne ginekologė. Mano sprendimas yra toks. Ir nesuprantu, ko čia kažkas taip dramatiškai į tai reaguoja.…
Mums tai jokio skirtumo ka jus darot ar nedarot, jusu kunas - jusu sprendimas. Bet deretu siek tiek maziau kritikuoti kitu TD nariu pasisakymus, jeigu jie nesutampa su jusu patirtimi. Nes tai ta kas vyksta ir nutinka jums, tai toli grazu ne visi atvejai kokie gali ivykti, pasaulis didelis ir labai ivairus. Linkiu platesnio poziurio ir daugiau tolerancijos, bet tai ateina su amzium ir patirtim,ir deja, net su amzium ne visiems ateina.
Netipiška parašė:
O Jus nematote, kad biški dramatizuojate? Judesių paskutinėmis savaitėmis beveik išvis nejaučiau. Tai ką? Reikėjo kasdien važiuoti į priimamaji? Nu komike, garbės ž…
Nepykit,bet kiek skaiciau jus pastojot netycia, ir vaiko nelabai norejot pradzioj nestumo, gal del to nelabai ir skubejot pas gydytojus kai kazkas itartino buvo, nes tiesiog mazai rupejo nestumas
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai