ediciux parašė:
Bet ar cia taip normalu?🤔Ta prasme kad nieks nieko nedaro nors jau nebe pirmos nestumo savaites?
Tai nera normalu bet manes nestebina 🙄
ediciux parašė:
Bet ar cia taip normalu?🤔Ta prasme kad nieks nieko nedaro nors jau nebe pirmos nestumo savaites?
Tai nera normalu bet manes nestebina 🙄
Labassssaskrabas parašė:
As tai visada saziningai kiekviena menesi pildau menesiniu kalendoriu. Dar turbut ir is 2011m rasciau 😃😃😃
oj ne..ne man:)) skenas nustatys, nepergyvenu labai
man sake nuo 10🙈Jeiny parašė:
Mano pirma scena uzrase 8 savaitei bet Kai buvau 6 savaiciu uzsiminiau apie pilvo skausmus tai iskart paskambino y ligonine ir uzregistravo scenui sekanciam rytu…
Vikaa45 parašė:
Sveikos, mamos. Norėjau pasidomėti kaip gyvenimas Airijoje? Neseniai pagimdžiau, bei norėčiau ateityje (tikiuosi greitai) kraustytis pas senelį į Airiją (pirmiausia…
Cia siaures airija, ne airija. labai isskiria zmones, nes ir skirtumas didziulis
Labassssaskrabas parašė:
6metus.na suprantat ten ir ziurkes per linija begioja ir prisikti triusikai eina, viskas ten absoliuciai viskas 😂😁 na ziuresiu eisiu vel pas daktara, manau duos man…
Bandykit keist po to darba, arba po nestumo negryzt. nebent nieko ten blogo nera apart kvapu
EvieV parašė:
Jau turėjo jums būti bent 1 scanas. Pas GP buvot? Kokia ligonine pasirinkot? Manau skambinkit GP ar i ligonine.
man sake jei negaunu laisko 10 savaite ateit, eikit ir jus pas gp pasiklaust
Jeiny parašė:
Mano pirma scena uzrase 8 savaitei bet Kai buvau 6 savaiciu uzsiminiau apie pilvo skausmus tai iskart paskambino y ligonine ir uzregistravo scenui sekanciam rytu…
Kadangi skundetes pilvo skausmais tai ir gavot scana 8 sav. O seip tokiu niekas cia nedaro,pirmasis scanas 12-14 sav. Nes iki tol galimybe persileisti yra didele,todel jie anksciau ir neregistruoja ligonineje. Dar buna atveju kai po dirbtinio apvaisinimo ar prieslaikinio gimdymo,tada irgi daro scanus nuo pat pradziu kas pora sav.
rugsejuke19 parašė:
ir kur reikia kreiptis del privataus skeno?
Daug kur juos daro. Aš ėjau į Ultrasound Dimensions. Pasigooglinkit tiesiog pregnancy scan Dublin(ar kokiam mieste esat). Yra ir lietuviu ginekologu..
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai