nuga_noblese parašė:
Taip![]()
Aciu nuraminot 🤗
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįnuga_noblese parašė:
Taip![]()
Aciu nuraminot 🤗
Noviki parašė:
Ar cia gali buti nuo banano taip?
Taip cia nuo banano. Pirma karta ir as buvau issigandus
GerdaP. parašė:
Sveikos, mažyliui 7d.siandien tuštinasi labai skystai, susigeria didžioji dalis išmatų į pampi, tačiau ir grudeliu ant pampio matyti. Maitinu pati. Šiandien dažniau…
Na valgo juk tik pienuka, tai ir turi but skystos ismatos. Jei lieka grudeliu ant pampio tai tikrai viskas ok
nuga_noblese parašė:
Na valgo juk tik pienuka, tai ir turi but skystos ismatos. Jei lieka grudeliu ant pampio tai tikrai viskas ok![]()
Ačiū
nuraminot
Lauki parašė:
Sveikos, jau antra diena tokie kakiai, žalsvi lyg ir, ir tokia konsistencija kaip drebučiai, tempiasi. Ar varyti pas gydytoja? Ar čia būna ir nieko blogo?
Normalus tas kakutis. Jeigu gleiviu truputu yra tai alergiskas kazkokiam jusu suvalgytam maistui
Ar čia jau skaitosi, kad viduriuoja su gleivėmis? Nes ir spalva šiek tiek skiriasi nuo įprasto, man atrodo žalsviau ir šiaip likdavo daugiau visko, o čia atrodo, kad susigėrė viskas ir liko tokios, kaip gleivės. Ai, ir tik pavalgo ir kakoja. Anksčiau rečiau kakodavo. Ar tai viduriavimas? Ar tiesiog kažkas netiko iš mano suvalgyto maisto?

RoseI parašė:
Ar čia jau skaitosi, kad viduriuoja su gleivėmis? Nes ir spalva šiek tiek skiriasi nuo įprasto, man atrodo žalsviau ir šiaip likdavo daugiau visko, o čia atrodo, ka…
Viskas tvarkoja. O gleives tai alegriju kazkam ka jus suvalgete o viduriavimas skaitosi kai kakoja 10kartu.
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai