Meškuteaaa parašė:
. Sveikos ar normalus kakis? Man pasirodo gan gleivetas geriam misinuka su laktozes lasiukais
Manau čia viskas normaliai
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįMeškuteaaa parašė:
. Sveikos ar normalus kakis? Man pasirodo gan gleivetas geriam misinuka su laktozes lasiukais
Manau čia viskas normaliai
Drambliuke parašė:
Nedaug bet vartoju. Jau mes gulim ligonineje, padare visokius tyrimus, tai nieko blogo nerado tai tikriausiai bus del misinuko, bandom dabar belaktozi duoti
Mums irgi buvo siuleliu, bet susitvarkius mityba dingo. Jei pavartoju alergeno, atsiranda vėl. Kokius tyrimus jums darė?
gigi parašė:
Mums irgi buvo siuleliu, bet susitvarkius mityba dingo. Jei pavartoju alergeno, atsiranda vėl. Kokius tyrimus jums darė?
Bendra kraujo, del kresejimo, paselis, del rotoviruso ir dar del infekciju visokiu. Atsius dar alergologa gal koki kita misinuka parinks
viktorija0987 parašė:
Kas nors galite pasakyti ar čia normalus kakis. 1,2 metu
Pas mus budavo ir buna panasiai kartais. As pasiklausius instagrame gydytojos, kuri sake, kad nuo metu kakot vaikas turi formuotom ismatom, sunerimau. Todel klausiau musu gydytojos, tai sake nebutinai ir buna ivairiai vaikams, priklauso ka valgo, bet mes veliau pavartojom geruju bakteriju ir dazniausiai dabar buna formuotos kaip suaugusiuju ismatos. Todel, manau ziurekit ir jus pagal situacija, ar taip buna visad, ar kakoja per diena ne daugiau 2-3kartu. O geriausia tai siulyciau paklaust savo gydytojos. Nes jei pagal musu situacija, tai karta i savaite toks butent kakutis manau normalu, matyt kazkoks maistas taip suveike, stebekit ar visada taip.🙂
water_melon parašė:
Sveikos mamytes![]()
Ar čia skaitosi viduriavimas?
Ne, viduriavimas yra vandeneliu
Peklė parašė:
Mamos ar reikia sunerimti, vaikui 6savaite eina, valgo mp ir pora kartu paroje gauna hipp misinuko. Ir jau visa savaite pradejo taip tustintis, cia normalu ar reiki…
Pažiūrėkit ar hipp mišinį daug geležies mano nuo mišinuke esančios geležies taip tuštinosi
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai