kristute1 parašė:
Normalu. Ten gleivės. Mano mergaitei ~2 mėn. irgi jų padaugėjo, nes labai seilėtis tuo metu pradėjo
Ačiū!
kristute1 parašė:
Normalu. Ten gleivės. Mano mergaitei ~2 mėn. irgi jų padaugėjo, nes labai seilėtis tuo metu pradėjo
Ačiū!
kristute1 parašė:
Seilėjimasis ir gleivės nuo to yra mitas😊
Sveikos gal kas susidūrė esame 7savaičių geriam aptamil comfort mums kietėja viduriukai kakojam kasdien bet sunkiai. Atsirado ir tokių žalių kaip siūlelių ar čia normalu? Pakeitėme mišinį į comfor iš nutrbiotik del viduriukų kietėjimo bet dar gerėjimo nematyti geriame jau 6 dienos aptamil comfort
Viltee parašė:
Sveikos, mamos. Esu pirmakartė mama ir nelabai suprantu, ar tai geras sauskelnių turinys ar sunerimti? Kūdikiui 2mėn ir 1sav., maitinamas MP. Gal galite pakomentuot…
Neatrodo blogai, bet pas mano vaiką tokio nėra buvę 🙄 jei vaikas guvus, nesimato diskomforto - stebėkit. Svarbiausia, kad nėra kraujo, gleivių, keistų spalvų. Aš, pamenu, kai tik kas, bėgdavau nešt kakutį tirt, kad nurimčiau irgi esu pirmakartė. Jei labai neramu, su gydytoja pasikalbėkit.
Viltee parašė:
Sveikos, mamos. Esu pirmakartė mama ir nelabai suprantu, ar tai geras sauskelnių turinys ar sunerimti? Kūdikiui 2mėn ir 1sav., maitinamas MP. Gal galite pakomentuot…
Viskas čia gerai. Visi rudens atspalviai - puiku