Mam-a parašė:
Kelnaiciu nuoroda imeskit. Aciu![]()
www.aliexpress.com/item/Women-Underwear-Shorts-Modal-4-Pieces-lot-toal-11-Colors/1592813838.html
Mam-a parašė:
Kelnaiciu nuoroda imeskit. Aciu![]()
www.aliexpress.com/item/Women-Underwear-Shorts-Modal-4-Pieces-lot-toal-11-Colors/1592813838.html
juraciukasss parašė:
kai su dydziais?
niulenka parašė:
kai su dydziais?
As emia xl, ir drabuziai kai perku lt ar angluose sau tai xl dydis buna.
Sveiki visi, aš turiu tokį klausimą, kaip jūs sekate siuntinį per post.lt? mano kodukas būna RC*******CN, o post reikalaujama RN*******LT? ar tik man vargšei čia kažkas neaišku, ar ką ne taip darau? nes pagal kinų duotą kodą niekada nieko LT neranda, o siuntas gavau, tik paskutinė ko tai veluoja.
folgute parašė:
Sveiki visi, aš turiu tokį klausimą, kaip jūs sekate siuntinį per post.lt? mano kodukas būna RC*******CN, o post reikalaujama RN*******LT? ar tik man vargšei čia ka…
folgute parašė:
Sveiki visi, aš turiu tokį klausimą, kaip jūs sekate siuntinį per post.lt? mano kodukas būna RC*******CN, o post reikalaujama RN*******LT? ar tik man vargšei čia ka…
preke dar ne lietuvoje, todel ir nerodo
tikrink cia: www.17track.net/index_en.shtml
www.aliexpress.com/item/4-Colors-New-Fashion-Lantern-Sleeve-Women-s-Shirt-Long-sleeved-T-shirt-Top-Freeshipping/853960698.html
kazkuri buvo uzsisakius tokius tik dryzuotus,niekur nerandu
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai