monce parašė:
vertejas tai vercia deze![]()
nu dar neteko girdet, kad kas taip deze vadintu
monce parašė:
vertejas tai vercia deze![]()
merginos, pamačiau ir įsimylėjau šitą paltuką.... vyras sako kam man jis ant vasaros... gal netyčia kuri nors pirkot?
www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-winter-coats-fashion-irregular-type-jacket-Outerwear-Coats/1651072428.html?site=glo®ion=LT&x_locale=en_US&requestDomain=http%3A%2F%2Fus.aedetail.alibaba-inc.com&isRobot=false&s=p&aep_site=glo&c_tp=USD
labai domintų kokio jis realiai storumo...aišku kaina nėra žvėriškai didelė, bet visvien šimtelis...
Velykiniai zuikiai
labai patenkinti, rekomenduoju
www.aliexpress.com/snapshot/6015962049.html
www.aliexpress.com/snapshot/6015956362.html
sensitia parašė:
merginos, pamačiau ir įsimylėjau šitą paltuką.... vyras sako kam man jis ant vasaros... gal netyčia kuri nors pirkot?
Aš pirkausi tokį 
ir dar plius jis man mažas, tai nusivyliau
bet šiaip medžiagytė nebloga.. Kiek įžiūriu, tai ir čia kažkas panašaus..
na, bet nemėginus nežinosi..
monce parašė:
ka reiskia Chest?
krūtinė
Eglliukas parašė:
![]()
taip vadina lobių dėžes arba skrynias
Rūtelėlė parašė:
Aš pirkausi tokį , tai tikrai maniau bus storesnis ir tiks pavasariui, bet jis plonas labai.. Nebent labai vėlyvam pavasariui ar vėsesniems vasaros vakarams…
aha, gražus ir šitas... gaila kad plonas aišku gaila kad ir mažokas... o pirkai pagal duotus išmatavimus ir netiko?
žiūrint foto tai taip, medžiaga ir storumas panašus.... nesinroėtų lkad perkant paltą, ateitų a le megztukas
kažkaip privengiu rūbus pirkti, nes mano dydžių išviso mažai būna
o dar darba su esamom apimtim išviso sunku kažką nuspėti kas tiks rudeniui
llenku parašė:
taip vadina lobių dėžes arba skrynias
Aaaa...dabar zinosiu
sensitia parašė:
aha, gražus ir šitas... gaila kad plonas aišku gaila kad ir mažokas... o pirkai pagal duotus išmatavimus ir netiko?žiūrint foto tai taip, medžiaga ir storum…
Net didesnį pirkau, nei man reikėjo, galvojau, ai, geriau didesnis, nepaskęsiu, su kokiu storesniu megztuku, jei ką, bus gerai pavasarį ar rudenį, bet deja gerokai per mažas.. Čia tikrai megztukas.. Niekaip paltu nepavadinčiau (nebent vasariniu)
Tavo tas toks laisvesnis, tai jei ir nesusisegs gražiai, galėsi bent palaidą nešiot iškišus pilvuką
Rūtelėlė parašė:
Net didesnį pirkau, nei man reikėjo, galvojau, ai, geriau didesnis, nepaskęsiu, su kokiu storesniu megztuku, jei ką, bus gerai pavasarį ar rudenį, bet deja gerokai …
na nežinau, suabejojau net dabar, galvojau rudeniui atsisiųst.. tai jaučiu kai aš tokia plačių pečių tai man xxl reikėtų pirkti
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai