doviiileee parašė:
Aš irgi nesuprantu, šio mišinio 2 ir 3nr yra o 1 nėra niekur 🤔 norim ir nes ji išmėginti.
Yra ir 1 nr, mes ji naudojam ☺️
doviiileee parašė:
Aš irgi nesuprantu, šio mišinio 2 ir 3nr yra o 1 nėra niekur 🤔 norim ir nes ji išmėginti.
Avietė24 parašė:
Sakė pakeitė pakuote į žalia skaičiuoka
Gilė9 parašė:
ar šis mišinys išimtas iš prekybos, niekur nėrandu pirkti nei internete , gal kas naudoja ši mišinį kur perkat ?
Aš kaip supratau keitėsi pakuotė, per tv sakė, kad bus pritaikyta visiems pronutra Aptamil. Kažkas rašė, kad po pasikeitimo pakuotės nebetiko vaikučiui šis pm.
Angeli parašė:
Sveiki, pradėjau maitinti aptamil comfort, lyg mažiau verkia ir raitosi po valgio, tačiau pradėjo skystai ir žaliai tuštintis, beveik kiekvieno maitinimo metu. Ar t…
Sveiki, mūsų buvo pirmąjį pusmetį aptamil comfort misinukas, tai tustindavosi taip pat žaliai. Kiek gyd klausdavau, tai sakė kad taip ir turi butų. Su savo gyd dar pasitarkite
Angeli parašė:
Sveiki, pradėjau maitinti aptamil comfort, lyg mažiau verkia ir raitosi po valgio, tačiau pradėjo skystai ir žaliai tuštintis, beveik kiekvieno maitinimo metu. Ar t…
Mūsų irgi su comfort žaliai kakojo.
Guaca parašė:
mes is Comfort galvojam
keisti i Aptamil
Pas mus irgi pradėjo atpylineti bet aš galvoju gal dėl to ką juda daugiau 🤔 aš dar bandau toliau Comfort , jei pabandysit pakeisti pasakykit ar mažiau atpylinejo
Mums 3 savaites, maitinu mp, bet turiu ir primaitinti. Gydytoja nurode maitint Aptamil Comfort. Kaip zinoti ar misinukas netinka? Jau kelios dienos kai maziukas bezda labai daug ir smirdanciai. Ar taip buna? Iki siandien tustinosi 2-3 kartus, siandien dar nebuvo nieko. Penktadieni pas gydytoja buvom pasisvert, sako, kad viskas taip ir turi but. Esu naujai iskepta mama ir nesigaudau misinuku reikaluose. Gal kas pakonsultuotu?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai