2017.08.01 00:07 (prieš 8 m.)
Sveikos mamytės
Taigi pradėsiu nuo to, kad prieš metus pabėgo mano žirniukas, nors buvo planuotas, be galo laukiamas ir mylimas.Nėštumo simptomų nejutau, jei ne paaštrėjusi uoslė. O dabar tris mėnesius su draugu darėme vadinamuosius ,,namų darbus,, ,tačiau kaip nieko, taip nieko...Tos dienelės man buvo liepos 14 dieną. O ovuliacija 28 dieną. Taigi 29 dieną ant kelnaičių pamačiau pora labai mažų tamsiai rudų lašelių kraujo. Prasidėjo pilvo apačios maudimas panašiai kaip per tas dienas (tačiau šiandien jų mažiau), kartais šonus suduria, užkietėjo viduriai, pilvo pūtimas.Atrodo karščio bangos užeina tokios ir greitai praeina, negaliu gulėti ant pilvo, nes šiandien pradėjo skaudėti spenelius
O kur dar begalinis apetitas ir nuotaikų kaitos... Tos dienos pagal programėlę man turėtų būti rugpjūčio 11 dieną, o ir simptomus prieš jas jaučiu savaitę likus iki jų, o dar gi dvi savaitėlės liko...
Ar aš galėčiau lauktis? Manau dar testuką per anksti pasidaryt, na bet taaip keistai jaučiuosi...Labai ačiū už atsakymus!!❤❤