E-ienė parašė:
Sveikos mamytėsvakar gavom nešioti šią pagalvėlę, nuo vakar ir dedam jau, bet vis nerimauju, ar aš gerai ją uždėjus.. gal galit pasakyti ar teisingai, jei ne, t…
Viskas ok, teisingai
Klubų displazijos gydymui naudojami du įtvarai: Pavliko dirželiai arba Freiko pagalvėlė (kitaip – abdukcinis klubų įtvaras arba balnelis klubams). Skaityti
visą straipsnįE-ienė parašė:
Sveikos mamytėsvakar gavom nešioti šią pagalvėlę, nuo vakar ir dedam jau, bet vis nerimauju, ar aš gerai ją uždėjus.. gal galit pasakyti ar teisingai, jei ne, t…
Viskas ok, teisingai
Varpeliss parašė:
Sveikos mamytės. Tos kurios turite patirties, ar galite pakomentuoti, ar gerai uždėta FP? Paminėjo tik kad sukryžiuoti nugaroje petnešas, nieko neparodė, aš dar buv…
Gerai uždėta pagalvytė
Vittt parašė:
Sveiki, domina, kas lankėsi pas isgirtaji G. Kusleika ortopediniam. Ar gydytojas pats atlieka echoskopija? Ar siunčia atskirai?
Kiek supratau ortopedijoje yra atskiras echoskopuotojas, padaro nuotraukas ir su jomis eini ortopedo konsultacijai. Ortopedas siunčia echoskopijai.
Liepa07 parašė:
Kiek supratau ortopedijoje yra atskiras echoskopuotojas, padaro nuotraukas ir su jomis eini ortopedo konsultacijai. Ortopedas siunčia echoskopijai.
Tai dar reiks eit atskirai echoskopiotis ir vėl pas jį?
Vittt parašė:
Bet ten labai arti echoskopo kabinetas, jūs kai skambinsite registruotis klauskit ar jau registruotis echoskopijai. Ten būna eilės jei nemokamai, jei mokamai eini greičiau.
Vittt parašė:
Paprastai pirmiausia einama pas ortopedą, jei jam kyla įtarimų - siunčia darytis echoskopijos arba rentgeno nuotraukos.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai