aidee parašė:
Mamytės norėjau paklausti nuo kelintos savaitės pradėjote jausti judesiukus antrame nėštume?
su evute pajutau 19sav o su aiste viena savaite anksciau t.y 18sav
aidee parašė:
Mamytės norėjau paklausti nuo kelintos savaitės pradėjote jausti judesiukus antrame nėštume?
su evute pajutau 19sav o su aiste viena savaite anksciau t.y 18sav
aidee parašė:
Jau pilnai tai nuo 19 savaites
Sveikos mergaites
Neila ačiū kad pranešiai
pykti tikrai nebus už ką
Kol dar isivaziuosiu į ritmą tai išvis nebeuzbegsiu
Labai laukiu rytojaus, nes sesutės pirma sikį susitiks vajeeeeee kaip nekantrauju :))))
Mačiau kalbėjome apie medalius mamytems o aš žinokit dažnai pagalvoju apie mociutes mūsų kaip jos augino 5 ar daugiau ar mažiau vaiku bet ir dirbo ir vyrus girtus iš mišku tempe ir t.t o dirbo ne kažkur ofise su pietų petraukom ir priedais į dirbo fermose o grįžus dar savus gyvulius apeidavo kad butų ką valgyti
va joms tai vajeeeee vajeeeee tikrai ir medaliu ir visko reikia
Ech mamytes bet jus ir saunuoles kad suprantate vyrus dėl darbu
žiūrėsiu kaip man bus , o kad pykčiu dėl laiko stokos seimai bus tai čia faktas
Kad ir rytoi jau atvaziuos mūsų pasiimti tai iskarto planuoja važiuoti darbuotis
negerai negerai
Dar karta sveikinu Vikut,sustiprekit ir kai jau turesi laiko uzsuk cia,papasakosi kaip jum ejosi,kaip gimdymas praejo,kaip sesuciu susitikimas,viskas bus gerai,mano irgi dirbo visa laika,tik ta diena kai cezaris buvo tai su manim o paskui jau as viena,Aisku trumpiau dirbo kad spetu pas mus su suneliu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai