ugnekristina parašė:
i lova sunkiau ...o mano drage kai gulejo santariskese,tai ji vaikiska lovele buvo pristumusi prie lango,o prie jos savo didele ir tada tos vaikiskos loveles viena …
Nea,pas mane taip neiseina padaryt
ugnekristina parašė:
i lova sunkiau ...o mano drage kai gulejo santariskese,tai ji vaikiska lovele buvo pristumusi prie lango,o prie jos savo didele ir tada tos vaikiskos loveles viena …
Nea,pas mane taip neiseina padaryt
milduteex parašė:
sveikutes noreciau pas jus y temele:)turiu dvi mergytes![]()
Labas prisijungusi,o tavo mergytes jau dickes
,papasakok trumpai ,kaip buvo jusu seimoj ,ar vyko kova del demesio vyresneles atzvilgiu ai gime jaunesnioji? kaip jos draugauja dabar? viskas labai rupi man
ugnekristina parašė:
Labas prisijungusi,o tavo mergytes jau dickes,papasakok trumpai ,kaip buvo jusu seimoj ,ar vyko kova del demesio vyresneles atzvilgiu ai gime jaunesnioji? …
sveikute na tarkim kaip pas mane buvo kad kaip gime mazoji man didzioji mergyte lb padejo pavydo tada dar nebuvo, o va kaip dukrai kokia 1,5metu pajauciau toky didziosios mergytes pavyda tam kad visko reikejo ir mazajai, bet db kaip viena y mokykla eina o kita namie dar su manimi jokiu pavydu nera viskas gerai:)pas kieviena vis kitaip buna manau, su vaiku reikia kalbeti kad suprastu kad va bus sesute ar broliukas kad turesi padeti myleti
butent, manau jog bet kokio amziaus vaika brolio ar seses atejimui reikia ruosti kuo anksciau. manasis labai brolio norejo ir tik brolio, sese sake atiduos tai as jam vis kartojau, kad neaisku kas bus, kad ir su sese gali but smagu ir pan. tai iki gimdymo likus keliem menesiams vyresnelis kasdien sakydavo, kad nesvarbu kas bus, vis tiek myles. dabar pas mus viskas labai gerai, pavydo nebera, vien linksmybes, mazyli vyresnelis musu dziaugsmu vadina
vis stengiuosi kazkaip vyresneli ytraukt i mazylio prieziura, tai pampersa ismest paprasau, tai buteliuka paduot, kad jaustusi reikalingas
siandien sniega palei vezimo ratus nukase tai mociutei isdidziai pasakojo kaip padejo broliui pravaziuot
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai