Zydra parašė:
Kaip faina. O mums daugiau nedaro echo. Nezinau kaip mano zirniukas auga.. O dar ta bakterija ir uzdegimas, tai vienas stressas..
Zinau, kad sunkoka, bet ramiau, maziukui streso nereikia
Zydra parašė:
Kaip faina. O mums daugiau nedaro echo. Nezinau kaip mano zirniukas auga.. O dar ta bakterija ir uzdegimas, tai vienas stressas..
Zinau, kad sunkoka, bet ramiau, maziukui streso nereikia
Zydra parašė:
cia musu pirmas echo
ejau pas savo gine bet ji nedare sako as darau bet visai kitoje istaigoje ir kainuos 30 euru tai teko susimoketi,dar ir nuotraukos nenorejo duoti sako su telefonu nusifotografuok sakau mano tel nefotografuoja kaip as teveliui parodysiu tai padare foto,nesuprantu negi sunku ta foto padaryti visgi pinigus moku
pliusinuke parašė:
Zinau, kad sunkoka, bet ramiau, maziukui streso nereikia![]()
Zinau, bet kazkaip su siuo labiau jaudinuos.. Bet su siuo nestumu svoris auga, o su pirmais dviem tris mėnesius krito..
as kai buvau 8 savaiciu, nusifotkinau ekrana, net nepagalvojau kad pas mus daro foto ( einu privaciai, bet mazam miesteli) dabar kai 12 buvau, sako neziuresim, ten uzimta buvo, bet sakau man neramu, noriu suzinot ar vystosi, juolabiau tokiu metu esu suzinojus apie nesivystanti, tai nubegom greit, sako gulk kol nieko nera, o mano pilvuki ir guli graziai, rankyte virs galvos uzsikele. Daktare greit padare nuotraukyte nieko nesakius ir padave mano dziaugsmui
Zydra parašė:
Zinau, bet kazkaip su siuo labiau jaudinuos.. Bet su siuo nestumu svoris auga, o su pirmais dviem tris mėnesius krito..
Jums jau tracias vaikutis
ohhhhhh gal bus mergaite, uztat viskas kitaip:).
pliusinuke parašė:
Jums jau tracias vaikutisohhhhhh gal bus mergaite, uztat viskas kitaip:).
Kazkaip galvoju, kad berniukas..
Zydra parašė:
O mes galvojom ir pozymiai rode kad mergaite
oooooo pasirodo 7,5 cm zirnis
Zydra parašė:
nu jeigu ir trecias berniukas busit apsupta vyru :))
O tarkim kaip jus jautetes kai laukiates berniuko ir kaip mergaites ar labai skiriasi ?
nes pavidziui kai laukiausi sunaus nevalgiau turbut koki pora menesiu tik citrina daugiau nieko nenorejau ir pastoviai vemdavau,negalejau nei eiti kazkur nei tuo labiau su masina vaziuoti nes pykindavo kai stapdydavo,o kai pradejau valgyti norejau tik sveiko maisto i greita maista negalejau ziureti,o dabar atvirksciai buvo bloga tik 3 dienas nei vemiu o valgau viska is eiles kemsu :oo nera ka lyginti kaip su sunum buvo bet vistiek galvoju kad sunus bus nors butu faina mergyte
Ačiū likimui parašė:
laba,tu i kuri genetios cetra eisi?Kaune ar Vilniuje? kiek domejausi tai turint siuntima nemokamai.
Na as tai Vilniuje eisiu i genetikos klinika, kadangi ten privati tai manau reikes tikrai moket, o del siuntimo, tai jauciu duotu jei kazka rimtai itartu, o profilaktiskai tai kazi
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai