lindra parašė:
Siandien pirma karta pamaciau savo zirniuka, o gal pupytejau taip dziaugiuosi ir nerimauju maziau. Siuo metu mums 12sav ir 2 dienos. Numatyta gimdymo data …
Man ir tiek pat laiko
lindra parašė:
Siandien pirma karta pamaciau savo zirniuka, o gal pupytejau taip dziaugiuosi ir nerimauju maziau. Siuo metu mums 12sav ir 2 dienos. Numatyta gimdymo data …
Man ir tiek pat laiko
kiele parašė:
Man ir tiek pat laiko![]()
Kaip saunu
idomu kai tokia data, kazin bus jau zieminukai ar dar i rudenukus pataikys
mjck parašė:
Kaip saunuidomu kai tokia data, kazin bus jau zieminukai ar dar i rudenukus pataikys
manau sunku nuspeti, mano dukra turejo gimti liepos 20, o gime birzelio 18. Niekad nebuvau net pamanius apie birzelinuke. Dabar turiu gimdyt gruodzio20, ir tikrai negalvoju apie lapkriti
Sveiki esu nauja cia. man jau 12 savaite esu labai laiminga ir laukiam nesulaukiam su vyr ;)
gal galite patarti jei kuri esat susidurusi su galvos skausmais, kelias dienas jau nepakeliami ir net is lovos sunku islipti. ;) aciu uz spratinguma ir patarimus. sekmes nestukems ;)
Erikutis.Une parašė:
Sveiki esu nauja cia. man jau 12 savaite esu labai laiminga ir laukiam nesulaukiam su vyr ;)
sveika, 12sav del didesnio paduodamo kraujo gali atsirast galvos svaigimas, skausmas. Man vakar visa diena kamavo, visa nakti, neistveriau isgeriau paracetamolio. Nes sako nieko daugiau negalima.Bandziau ir daug vandens gert ir det ledukus, na bet nepadejo... vaistukai nueme.
kruopele parašė:
sveika, 12sav del didesnio paduodamo kraujo gali atsirast galvos svaigimas, skausmas. Man vakar visa diena kamavo, visa nakti, neistveriau isgeriau paracetamolio. N…
As klausiau pas daktare ji leido gerti ibuprofena iki 30 sav ar kazkaip panasiai.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai