Cepau parašė:
man šitas nerealus viskasvaikams.lt/vezimeliai/vezimai-universalus/mutsy-igo-urban-nomad-2015-2dalys, šiandien gavau gyvai pačiupinėti tai wow![]()
Super vezimelis :))) as irgi tokio noriu
Cepau parašė:
man šitas nerealus viskasvaikams.lt/vezimeliai/vezimai-universalus/mutsy-igo-urban-nomad-2015-2dalys, šiandien gavau gyvai pačiupinėti tai wow![]()
Super vezimelis :))) as irgi tokio noriu
MamaGiedre24 parašė:
Mamytes, mano svajone issipilde !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Labai,labai sveikinu
Vai Da parašė:
Labas vakarasnorejau paklaust ar geriat kokius vitaminus? Jei taip, tai kokius?
![]()
as geriu vitabiotics pregnacare plus. kur visko misinys. gydytoja pagyre
Laukiamas parašė:
Super vezimelis :))) as irgi tokio noriu![]()
o va man tokie kaip tik nepatinka.... uk irgi tokio modelio vezimu kaina uzkelta, o man jie tokie perpuciami atrodo, kai paciupinejau. be to, ratai nepripuciami, laikui praejus bilda vaziuojant, rankenos aukstis nesireguliuoja. as asmeniskai tai pasimetus visai
prie kiekvieno modelio kabinejuos
eglebd parašė:
o va man tokie kaip tik nepatinka.... uk irgi tokio modelio vezimu kaina uzkelta, o man jie tokie perpuciami atrodo, kai paciupinejau. be to, ratai nepripuciami, la…
Būtent šio modelio rankena reguliuojasi (2 ar 3 pozicijos), ratai gali būti ir pripučiami, ir ne (foto dedami nepripučiami, nes, žinoma, gražiau atrodo). O dėl dizaino, tai skonio reikalas :). Aš irgi iš tų priekabiųjų
man iš visos rinkos 3 vežimai vos betiktų pagal dizainą :D....
Gandrė parašė:
Būtent šio modelio rankena reguliuojasi (2 ar 3 pozicijos), ratai gali būti ir pripučiami, ir ne (foto dedami nepripučiami, nes, žinoma, gražiau atrodo). O dėl diza…
uztat
vyras sako, kad turbut jam teks perimti si reiklala. noretu
Dovilea2 parašė:
Laba, as geriu ELEVIT vitaminus, man patiko tai, kad juose dauk ko yra![]()
aš taip pat geriu Elevit
Vai Da parašė:
Labas vakarasnorejau paklaust ar geriat kokius vitaminus? Jei taip, tai kokius?
![]()
Elevit
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai