Agne_Ker parašė:
Apie berima nesakė, kad nuo aptamil comfort, bet ir nesakė, kad kūdikių kaip kitos, išrašė tepalą, bet pvz šiandien spuogiuku daug mažiau, liko sausa oda, tai dėl t…
bet jeigu vaikui tinka as nekeisciau to misinuko.
Agne_Ker parašė:
Apie berima nesakė, kad nuo aptamil comfort, bet ir nesakė, kad kūdikių kaip kitos, išrašė tepalą, bet pvz šiandien spuogiuku daug mažiau, liko sausa oda, tai dėl t…
bet jeigu vaikui tinka as nekeisciau to misinuko.
Dovill. parašė:
Gal zinot kas nors ka nors apie privacias palatas cia uk ligoninese?
Ziirint is kur esi. As kur gimdziau tai tik po viena gimdyklose ir pogimdybinese.
kristelaura parašė:
Na va po apziuros nenorejo i vidu lystu sako gerai atrodai nesauki neskauda taip gal..bet prisiprasiau irnka turiu tik 2cm veriasi viskas minksta,bet kada bus neais…
Negalvok apie skausmus
man tą dieną kai skatino tai su šypsena selfiukus pasidarėm ligoninei po sweepo į kavinę išėjom pavalgyt visą ligoninę apėjom tada grįžom apie skausmą minčių nebuvo
beto mano patarimas būtų neprisikraut daug į ligoninę
man prireikė tik kitos maikės kitų apatiniu ir paketų. Rankšluosčius ir tau ir vaikui duos pledukus irgi. Dar vaiko drabužiukus ir pora vaikui pampersų isimest. Nu dar ir dušo žėlė maža bonkutę. Atvariau su kelnem su jom ir buvau jokių pižamų nereikėjo. Ir tai buvau prisikrovus tik maža kuprinę bet daug ko npanaudojau. Dantų pastos šepetėlio tikrai nereikia nebus net laiko kada plaut zūbu
o šiltesnius rubelius ar pleduką vaikui mašinoj laikėm
Lūšiukė parašė:
Ziirint is kur esi. As kur gimdziau tai tik po viena gimdyklose ir pogimdybinese.
Nes galvoju ar duotu privacia palata kai prasideda skausmai ir kad neisvarytu namo tai apie privacia palata galvoju. Nesinori vazinet pirmyn atgal.
Dovill. parašė:
Nes galvoju ar duotu privacia palata kai prasideda skausmai ir kad neisvarytu namo tai apie privacia palata galvoju. Nesinori vazinet pirmyn atgal.
Na kaip cia pasakius. Kita karta gali tekt ir sav laukt. Tai tikrai neverta kol tikrai negimdai imt palatas ir apsigyventi ligonibej
Man si karta ilgai paruosiamieji linksmino. Dar 34 dav tokius saremius fiksavo aparatas, kad gyd skubiai dare tepineli ir ziurejo ar atsidarymo nera. Paskutinis menesis istisai. Budavo tokiu dienu kai jau atrode tuoj tuoj gimdyt vaziuosiu... Nuo birzelio 15 vyras paseme atostogas, nes ryte paskambinau ir jei kas sakau ruoskis. Vaziuoju dar tik vaikams valgyt nupirkt ir tuoj jauciu vaziuosim
terminas buvo 20 diena, o pagimdziau 24
va taip buna
Lūšiukė parašė:
Man si karta ilgai paruosiamieji linksmino. Dar 34 dav tokius saremius fiksavo aparatas, kad gyd skubiai dare tepineli ir ziurejo ar atsidarymo nera. Paskutinis men…
as jau savaite po termino
kristelaura parašė:
as jau savaite po termino![]()
Viskas bus gerai, tikrai panasu kad daug neliko laukt. Iki savaitgalio busi pagimdzius
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai