lora 0214 parašė:
sveikos Alytaus mamytes, gal galit man padeti. noreciau mokama cp pasidaryti Alytuje. gal zinot ar imanoma
As irgi nesupratau, kam moketi, jei tai yra nemokama
lora 0214 parašė:
sveikos Alytaus mamytes, gal galit man padeti. noreciau mokama cp pasidaryti Alytuje. gal zinot ar imanoma
As irgi nesupratau, kam moketi, jei tai yra nemokama
jurraa parašė:
As irgi nesupratau, kam moketi, jei tai yra nemokama![]()
O anksciau ar nebuvo cp mokami jeigu savo noru jo nori o ne is butinybes?
Doncik parašė:
O anksciau ar nebuvo cp mokami jeigu savo noru jo nori o ne is butinybes?![]()
Vat nezinau, neteko asmeniskai su cp susidurti.
Doncik parašė:
Nes as girdejus buvau jeigu savo noru nori tai mokama ir dar lyk nemazai kainavo,o kaip db tai nznidomu net
![]()
Visko gali buti
Kazkaip nemanau, kad Alytuj yra tokia paslauga. Mano grupioke buvo uzsirasius i planini cp, bet Kaune. Susitare su gydytoju data, nuvaziavo padare cp ir viskas
mergaite jau 6 metuku siuo metu..labai protinga, drasi, guvi...nepakenke jai cp...aisku cia kiekvienos moters pasirinkimas. Tad Sekmes ;)
Jolituxxxx parašė:
Kazkaip nemanau, kad Alytuj yra tokia paslauga. Mano grupioke buvo uzsirasius i planini cp, bet Kaune. Susitare su gydytoju data, nuvaziavo padare cp ir viskas:)…
bet būtų gal dar drąsesnė, guvesnė or pan ;) žinoma, kad kiekvoenos pasirinkimas, tiesiog moksliškai įrodyta, kad extra tik atvejams, kad ypač negerai jei iš kartos į kartą tai daroma ir pan
Dzūk parašė:
nu gal, bet vėl durnystė jei galiu pati pagimdyt, mokėt, kad cp darytų, juk ir vaikui, ir mamai blogiau, nu tikiuosi nėr alt tokių gydytojų, kad daro už pinigus, ma…
cp tikrai nera zalojimas
Jis gelbeja gyvybes
Jeigu ne CP netureciau savo sunaus...
mummy2 parašė:
cp tikrai nera zalojimasJis gelbeja gyvybes
Jeigu ne CP netureciau savo sunaus...
tai taip, extra atveju pritariu ir net nediskutuoju, Jūs tikriausiai neįsiskaitėte ką parašiau, būna, kad be cp neišgyventų ne tik naujagimis, bet ir mama, tačiau nekalbu apie tuos atvejus kur nereikia
kur pačios išsigalvoja ir pan
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai