www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/20162017-m-alytaus-mamyciu-namelis#post-15058635
Na va jau baigiau.prasome nepasikuklinti uzsukti su arbuzeliais i musu naujus uzdarus namelius
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/20162017-m-alytaus-mamyciu-namelis#post-15058635
Na va jau baigiau.prasome nepasikuklinti uzsukti su arbuzeliais i musu naujus uzdarus namelius
FIJA parašė:
FIJA parašė:
Prisijungiu ir as.Tik, kad jau buvai sukurus uzdara grupe, reikejo tik nuoroda gal numest ir butu norincios prisijungusios
Man tai snd nuotaikos nulis, jauciu kokia depresija prasideda.Naktim nemiegu, uzeina skausmai, skaiciuoju laika, jau lyg reguliarus, po to vel kai niekur nieko.Nebezinau ka ir begalvoti. Lyg snd mano gyd budi, ziuresiu ka sakys
jurraa parašė:
Prisijungiu ir as.Tik, kad jau buvai sukurus uzdara grupe, reikejo tik nuoroda gal numest ir butu norincios prisijungusios![]()
Nenusimink, tikrai ateis laikas ir viskas vyks labai greitai, vargina aišku visas šis laukimo procesas su visais reiškiniais, bet stiprybės ir kantrybės tau
viskam savas laikas. Pasimėgauk šiuo laiku kiek gali, kiekviena akimirka yra ypatinga ir negali žinot kas bus rytoj ar po keleto valandų
jurraa parašė:
Prisijungiu ir as.Tik, kad jau buvai sukurus uzdara grupe, reikejo tik nuoroda gal numest ir butu norincios prisijungusios![]()
Ta paprasyta istrint bet kada gali istrinti
Ingrad parašė:
Nenusimink, tikrai ateis laikas ir viskas vyks labai greitai, vargina aišku visas šis laukimo procesas su visais reiškiniais, bet stiprybės ir kantrybės tau :uzjauc…
Kad jau nezinau kuo megautis :)Uzeina koks skausmas ir jau ziuriu i laikrodi, su mintim, kad gal jau prasides didieji skausmai.Keli pasirodo ir dingsta :)Snd net sakai vyrui, visi bijo bet kokiu skausmu, o as tik ir laukiu, kad pradetu skaudeti
Iki kiek prisigyvenau
Dzūk parašė:
pamenu vieną kuriai teko pora sav kankintis, lyg sarėmai praeina, gimfa neatsidarinėja, sunku taip kaip veiklos nėra...
Ko gero ir as prie tokiu busiu si karta
FIJA parašė:
Ta paprasyta istrint bet kada gali istrinti![]()
Supratau
jurraa parašė:
Kad jau nezinau kuo megautis :)Uzeina koks skausmas ir jau ziuriu i laikrodi, su mintim, kad gal jau prasides didieji skausmai.Keli pasirodo ir dingsta :)Snd net sa…
manau bus berniukas
jie bailiai, bijo išlįst
o Jūs ligoninėje ?
Dzūk parašė:
manau bus berniukasjie bailiai, bijo išlįst
o Jūs ligoninėje ?
As irgi girdejau tokia teorija, bet mano ir pirmoji veliau nei terminas gime.Ko gero, man jau taip lemta :)Dabar irgi lyg mergyte :)As namuose, bet kasdien vazineju i dienos akuserija stebejimui.Patikrina ir paleidzia
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai