linucciukkass parašė:
tai va pajutus tokius tempimus lekiu i toleta ziuret ar nera jokio kraujavimo
As taip pat!
linucciukkass parašė:
tai va pajutus tokius tempimus lekiu i toleta ziuret ar nera jokio kraujavimo
As taip pat!
amplua parašė:
Čia jau ženklas kad reikia daugiau ilsėtis, pagulėtiman būna taip kai aktyviau diena praleidžiu.
jau pastebejau kad kai daug vaikstau ar seip daugiau veiklos turiu tada pateplioja rusvomis isskyromis,bet paskuj pailsiu ir vel viskas gerai
jurval parašė:
As manau kad man tikrai dar nera 6 savaiteliu.. kartosiu tyrimuka gal ketvirtadieni.. bus ramiau![]()
Jo, trečiadienį būtinai dar pakartok
Įnoringa parašė:
Jo, trečiadienį būtinai dar pakartok![]()
Ar nebus per anksti?
linucciukkass parašė:
jau pastebejau kad kai daug vaikstau ar seip daugiau veiklos turiu tada pateplioja rusvomis isskyromis,bet paskuj pailsiu ir vel viskas gerai
atsargiai.. rusvos isskyros nera gerai, man pirmas nestumas pasibaige persileidimu
saugok save ir mazyli! daugiau gulek
jurval parašė:
As manau kad man tikrai dar nera 6 savaiteliu.. kartosiu tyrimuka gal ketvirtadieni.. bus ramiau![]()
TD tau rašo kad eina 6 sav. vaidinasi yra 5 sav. ir kelios dienos. O kiek manai tau galėtų būti?
Linututė parašė:
Sveikutes, ir aš jungiuosi i jusu gretas. Ir iš karto su klausimėliu, kaip jūsų pilvukas atrodo? Prieš pastojimą aš jau turėjau jį ir vis itraukinedavau, tai lanka …
Pas mane taspats kaip koki 5 menesiu bet pas mane skrandis labai isiputes yra
nes valgau tai normaliai taip bet labai daug vandens geriu nes labai troskina
man ir anksciau taip budavo kad nors gurksni vandens atsigeriu iskarto pilvas isoksta
girdejau kad jei nestumas nepirmas tai nesciosios pilvukas anksciau pasirodo
amplua parašė:
TD tau rašo kad eina 6 sav. vaidinasi yra 5 sav. ir kelios dienos. O kiek manai tau galėtų būti?
Na ND turejom liepos 4 ir liepos 7-8 dienomis.. dar liepos 18 diena, OV isvis nejutau, todel net neisivaizduoju kada galejo pavykti.. greiciausiai liepos 4-8 dienomis. Tai butu 3 savaites ir 3 dienos.
jurval parašė:
Na ND turejom liepos 4 ir liepos 7-8 dienomis.. dar liepos 18 diena, OV isvis nejutau, todel net neisivaizduoju kada galejo pavykti.. greiciausiai liepos 4-8 dienom…
Prie OV reikia pridėti dvi savaitės nes niekas neskaičiuoja taip.Tai vadinasi tau yra 5 sav. ir kelios dienos. TD rodo teisingai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai