elne parašė:
Man sketuka padovanojo, o ta kur salia vienas kito pirkau turguj jis tik vienas buvo o man buvo nusibode jau iesktoti. Bet supratus visus minusus ir pliusus nupirka…
o parege kaip tas vairas? patvarus?
elne parašė:
Man sketuka padovanojo, o ta kur salia vienas kito pirkau turguj jis tik vienas buvo o man buvo nusibode jau iesktoti. Bet supratus visus minusus ir pliusus nupirka…
o parege kaip tas vairas? patvarus?
mante e parašė:
o parege kaip tas vairas? patvarus?![]()
Parege vairas lemia viska jei ji nulausi vezimo pasukti nepavyks, todle ji reikia saugoti ir myleti
Dedant i masina ir imant is jos ir keliant ant bordiuru ir nukeliant reikia imti uz vezimelio rankenos, ne uz vairo. bet ju beda ne vairas nors perkant deveta vaira labi reikia ziureti, ju beda nusidrozia priekiniai ratai nes jie npripuciami o kadangi vairu sukinejant tie ratai labaiusiai kencia tai priekiniai buna nudrosti galiniai kaip nauji. Bet daug seimu kurios parduoda parduoda arba su nudroztais priekiniais ar apatys juos pakeicia. Ir kiek ziurejau pries pirkdama surasti deveta kad butu priekiniai ratai idealus - neimanoma.
Dovile__ parašė:
zinok visai pamirsau buvau bepradejus atrasinet ir vaikai uzsizyze, as tuoj![]()
www.bestbuggy.co.uk/category/twins/first-wheels-city-twin/
musu toks zydras, superinis, vaziuoja super lengvai, super manevringas, visur telpa. Gaila ne nauja pirkom, padeveta, naujas butu isvis superinis. Gal kada ji ir parduosim, bet dar nezinau kada, kita turim sketuka, o su sketuku sunkiai ziema prasisuksim. Gal isvis jo nereikes, gal rogutes pirksim. Ziuresim
Mertise parašė:
Negazdink Elne dėl tos rankenosten viskas Ok ir lengvai valdosi. As net nesugalvociau, kad galima nulaust. Zinai, o beto nulauzt viska galima :)))))))
Tai as negasdinu, zmogus klausia kokios problemos su vairu jokiu tik ji reikia saugoti.
As zvengiu sakau kas nori masina ismokt vairuot geriausia praktikuotis ant sito modelio per parego, ypac parkavimosi elementus
nes esme ta pati.
mante e parašė:
dar vienas klausimasmamytes kurios turite 3 vaikiukus ir daugiau
kaip sutalpinate juos i masina?
juk ju kedutes labai dideles.... mes dabar renkames…
o mes nusipirkome masina didesne....7vietu....
o jai dar bus vaikuciu
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai