Viletux parašė:
Klauskit kas domina, papasakosiu...
p.s. užsibuvot jau šitoj temoj...
uzsibuvau ir ka?
Viletux parašė:
Klauskit kas domina, papasakosiu...
p.s. užsibuvot jau šitoj temoj...
uzsibuvau ir ka?
Viletux parašė:
Aš kažkaip jūsų Herkulį (kad ir kas jis bebūtų) įžeidžiau, kad jūs mano dukrą įžeidinėjat, kurios aš net nepaminėjus tekste? Žema...
Neįsivaizduoju už ką taip padariau, bet....... Matot, vakar buvo bloga nuotaika, pykčiai... Tai va
viktorija.93 parašė:
uzsibuvau ir ka?![]()
Užsibuvot, jau laikas čiuožt iš čia
Tepkit slides, jau laikas ;)
LetiCia parašė:
Užsibuvot, jau laikas čiuožt iš čiaTepkit slides, jau laikas ;)
kad jau jum ne nuotaika tai eikit susideginkit ;D slides tepa jin man ;DD komike, negaliu ;D
Paslap parašė:
Galbut kuri girdejote, kada zada remontus baigti ir jau leisti i nauja gimdykla? Tokios jau man anos sovietinestaip butu faina i nauja pakliuti
Oho.. jums dar tikitės sienų spalva rūpės?? Nu nžn, aš leliuko savo laukiu, te trokštu sklandaus gimdymo ir sveiko vaiko, o kokios ten sienos man dzin... iš komentarų kai kurių pastebėjau, kad tikitės kosmoso, per daug išsi.... daug tikitės ir t.t. o po to verkšlenat, nes neapšokinėjo kaip tikitės. Personalas rūpinasi ateinančiu vaikeliu, todėl gal ne visada tenkina užgaidas, bet tai normalu, ant blakstienų statyti vyrus galit, tėvus ar kas tik jums patogu, bet ne tokioj vietoj.
Cortni parašė:
Oho.. jums dar tikitės sienų spalva rūpės?? Nu nžn, aš leliuko savo laukiu, te trokštu sklandaus gimdymo ir sveiko vaiko, o kokios ten sienos man dzin... iš komenta…
atsiprasau jus cia man taikot? Nieko nesitikiu nezinau is kur jus tokias nesamones istrauket. Na ir manau normalu kad man smagiau ne rusi o grazioj palatoj gimdyt. Vistiek gimdysiu kkgn, tik tikslinaus del gimdyklu. Cia uz tai linciuoti reikia?
Paslap parašė:
atsiprasau jus cia man taikot? Nieko nesitikiu nezinau is kur jus tokias nesamones istrauket. Na ir manau normalu kad man smagiau ne rusi o grazioj palatoj gimdyt. …
Galima ir mašinoj pagimdyt.. aš vat antro vaiko vos mašinoj nepagimdžiau
viktorija.93 parašė:
kad jau jum ne nuotaika tai eikit susideginkit ;D slides tepa jin man ;DD komike, negaliu ;D
Nu liko bajriukų iš po mokyklos laikų
Buvau klasės prikolistė
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai