_BurBė_ parašė:
Receptas ilgai nepastojancioms?![]()
Skyrybos 😂
_BurBė_ parašė:
Receptas ilgai nepastojancioms?![]()
Skyrybos 😂
B.I.T.Ė. parašė:
Ššš🐍
To ir palinkekim
B.I.T.Ė. parašė:
Ššš🐍
Ir kad nereiktu verkt po kiek laiko
B.I.T.Ė. parašė:
Ššš🐍
Vakar linkėjau, o nuo ryto vis tiek gyvatėm vadina
TylusLaukimas parašė:
Vakar linkėjau, o nuo ryto vis tiek gyvatėm vadina![]()
Nu čia tik pas ją per dieną gali viskas apsiversti aukštyn kojom. Vakar nenorėjo vaiko, šiandien jau dievo dovana 🤔😂
O tu nenorėk per dieną iš gyvatės moterim virst🙄
B.I.T.Ė. parašė:
Nu čia tik pas ją per dieną gali viskas apsiversti aukštyn kojom. Vakar nenorėjo vaiko, šiandien jau dievo dovana 🤔😂
Ojojoj ojojej. Lyg soko busenoje zmogaus nemaciusios... Vajetau koks memtalitetas. Gero pasikandziojimo moterys ar mergioses greiciau. Nei tolerancijoa nei mandagumo
B.I.T.Ė. parašė:
Tai paverkit 🤷♀️🙈
jei gausi dar dvi veliavas pamusi mano rekorda😂😂😂as daugiausiai 22buvau surinkus man rodos😂😂😂
boruzele2059 parašė:
Ojojoj ojojej. Lyg soko busenoje zmogaus nemaciusios... Vajetau koks memtalitetas. Gero pasikandziojimo moterys ar mergioses greiciau. Nei tolerancijoa nei mandagum…
Taip. Deja turiu prisipažinti, kad neturiu memtaliteto. Ir to, kaip ten vakar, sakėt. Konservaryvavimo. Berods.
Reiks pasitaisyt.
Maža to, dar turiu menkai teksto suvokimo įgūdžių, nes jūsų rašliavas man sunku suprast😞
B.I.T.Ė. parašė:
Aš dar suabejočiau ar aš gyvatė.
nu nebent jautį prarijus. Bet sutinku - stebuklingi pasikeitimai tik išrinktosioms
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai