Mila99 parašė:
Kaip juokinga... Tos, kurios juokiasi, linkiu jums patirt tą patį, ka patiriu aš vos ne kone kiekvieną mėnesį darant testus ;)
Ka? Nusivylima pamacius I? O tai ka tu galvoji visos kitos patiria, euforija..?
Mila99 parašė:
Kaip juokinga... Tos, kurios juokiasi, linkiu jums patirt tą patį, ka patiriu aš vos ne kone kiekvieną mėnesį darant testus ;)
Ka? Nusivylima pamacius I? O tai ka tu galvoji visos kitos patiria, euforija..?
Mila99 parašė:
Nu žiūrėkit--tema nėštumo testai - vaiduokliai. O jūs rašote, kad ne darot testų, nes bijot nusivilti... Tai kokio tiksliai jūs tikitės atsakymo?
Mila99 parašė:
Žinok tą patirti teko ne vienai ir, deja, tai ne baisiausia 🙂
Mila99 parašė:
aš kai 7 metus pamatydavau tik vieną pagaliuką, galvoji, šokdavau "pergalės šokį" ?
Mila99 parašė:
Na manau cia visos daugiau nei metus nusivilia ir vel stojasi zengia i prieki atverkusios partija ir eina toliau gadint testu ir manau tikrai pasiseks ir jum
manau kad ir taip jus jau neviena esat pagal visa pasakojima
Mila99 parašė:
Jesus, nerašiau ar noriu, kad nustatytuJūs gi ne daktarės visažinės
Norėjau, tik kad pakomentuotų ta mergina kuri jautė irgi panašius simptomus ir galiausiai…
Kokia netikėta žinutė 🙂
Mila99 parašė:
Manau tikrai yra, ir gan nemažai tokių merginų, tiesiog norėjau, kad kažkuri atsilieptų, kuri jautėsi maždaug panašiai kaip aš, o dabar jaučiuos užpulta govados, ka…
Jusu simptomai atotinka ir nestuma ir pms. Moteris esat ir manau pati ta zinot.
Aisku visada galim isburtinis kavos tirsciu, kad jau testo nedarot 🤷🏼♀️
Mila99 parašė:
Manau tikrai yra, ir gan nemažai tokių merginų, tiesiog norėjau, kad kažkuri atsilieptų, kuri jautėsi maždaug panašiai kaip aš, o dabar jaučiuos užpulta govados, ka…
nelaukit nei vienos dienos, o eikit testą pirkti ir neburbėkit ant moterų, kai jums sako testą rodyt, kuomet esat nėštumo vaiduoklių temoje
tikiuos jau vaistinej esat ar tulike ;) dar geriau imt elektroninį, iškart jokių dvejonių ir spelionių va
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai