Wikne parašė:
O like'us irgi pati sau uzsidedi? 🙂
Aga ir dar isivazduok ne po viena,ir sugebėk tu man taip ane?
Wikne parašė:
O like'us irgi pati sau uzsidedi? 🙂
fenix parašė:
Nesijausk įsipareigojus čia atseit gražiai bendrauti. Stengiesi pasirodyti protingiausia, moralės sergėtoja, atsakingoji - bet dėl bendravimo kultūros, tai jau tik …
Tai ir siųsk,tik kai paskui taip pasielgsi nesakyk koks tas vabaliukas blogas ir neišauklėtas🤣nes mokėti bendrauti dar reik sugebėti,o pasiusti sugeba tik žemo intelekto ir savivertės asmenys,bet ką aš čia juk čia visos tokios geros nors prie žaizdos dėk,bet kai pasitaiko proga tai parodo iš kokio socialinio sluoksnio tos su sparnais😀
Vabaliukas09 parašė:
Na viena galima,tai faktas
prie ko cia like?
Vabaliukas09 parašė:
O tu gatvės merga iš žargono sprendžiu kuri net nežino kas jos vaiko tėvas ir niekad nedirbus jokio darbo apart kokjų praskėtimo belekam už alaus butelį ir dabar iš…
Va čia tai aukštuomenė ir intelektas. Visame gražume. 😍
Amir parašė:
O tu vabale iš aukštumuonės sluoksnio taip?
Tavo savivertė tavo akimis tikrai aukštas.
Savo pasisakymais ir izeidinejimais ji jau ne karta parode is kokio sluoksnio yra
tik greit pamirsta
tai nieko keisto kad sitaip su ja bendrauja likusios nares. Grazaus bendravimo ji tikrai nenusipelne
Amir parašė:
Va čia tai aukštuomenė ir intelektas. Visame gražume. 😍
Ir?Kas va čia yra blogai merga žodis nepatiko ar praskėstos kojos pasakymas nepatiko?
Vabaliukas09 parašė:
Ir?Kas va čia yra blogai merga žodis nepatiko ar praskėstos kojos pasakymas nepatiko?
“Gatves merga”. O tarp kitko. Kaip manote ka reiskia sis issireiskimas?
To_the_Moon parašė:
“Gatves merga”. O tarp kitko. Kaip manote ka reiskia sis issireiskimas?
Daug ką gali reikšti žiūrint kokioje situacijoje jis panaudojamas.
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai