Mary.S parašė:
Šiuo metu apie skirtingus dalykus šnekam![]()
Mary.S parašė:
Šiuo metu apie skirtingus dalykus šnekam![]()
anksciau Mary topine fraze budavo: zinoti ne visiems lemta
dabar:dievazi skaitykit kas parasyta, ir dar va sytas veidukas visur
toks jausmas kad tik siai poniai lemta zinot, ir niekas nesupranta ka ji raso, arba netgi nemoka skaityt...
cia seip pastebejimui, Mary :), nes diskutuot su Tavim yra beviltiska
, kazkodel senatveje matau Tave nukvakusia paranojike, kuria nori nunuodyt arba nuzudyt piktoji sistema su daktarais ir darzeliu aukletojais priesakyje
Toxic parašė:
anksciau Mary topine fraze budavo: zinoti ne visiems lemta![]()
dabar:dievazi skaitykit kas parasyta, ir dar va sytas veidukas visur![]()
…
Mary.S parašė:
Na taiptik pirmi keturi metai. Jeigu nebus namie izoliuotas (o jis tikrai nebus), tai ir nebus sunku. Galų gale, tam yra psichologai. Dar iki viso to bus galima…
na kad tik viskas gerai butu ir issipildytu jusu norai
seip man tokia mintis visai nieko, bet va del aplinkiniu nedrysciau taip daryti su vaikais, nors ir milijonus kisenej tureciau ir galeciau leist privacius mokytojus ir vaiko neleist i mokykla
jei tureciau pinigu kaip sieno, tai rinkciausi privacia mokykla kur man labiau patiktu tvarka, aplinka ir visa kita,o seip tai nedrasu savo vaika isskirti is kitu vaiku
tuolabiau kaskaip augindama vaikus tikiuosi, kad pradejus eiti i mokykla jiems nereiktu psichologu paslaugu
bet aisku kiekviena renkasi kaip jai atrodo geriau
Va, skeptikems. Austeja Lansbergiene bent jau man siai dienai Lietuvoje yra geriausia socialiniu mokslu atstove, pedagoge, darzeliu ir mokyklos steigeja. Cia straipsniai akiraciui praplesti ir jame nera kategoriskumo...
www.vaikystes-sodas.lt/Austejos-blogas/vaiku-mokymas-namuose/4763
ir dar vienas, kas neabejingas prieraisiajai tevystei
www.prieraisiojitevyste.lt/node/515
Lavander parašė:
Ir kodel cia visos sukilo, gi ne jusu vaikus Mary mokys namie. O savo. Cia jos ir jos seimos reikalas. Ramios nakties visoms!![]()
man tai nei silta nei salta,kas kur ir kaip savo vaikus mokina,tik juokas paeme ,jei istatymas draudzia vaikus namie mokint,tai mat apeis istatymus
Lavander parašė:
Va, skeptikems. Austeja Lansbergiene bent jau man siai dienai Lietuvoje yra geriausia socialiniu mokslu atstove, pedagoge, darzeliu ir mokyklos steigeja. Cia straip…
idomu labai, bet rasyta apie jav... lietuvoi mazai besimokanciu namie,todel nebutu tokios galimybes kaip tokiu pat vaiku susitikimai ir t.t o lietuvoj tarp eiliniu mokinuku jis jaustusi,ar net butu laikomas atsiskyreliu, as asmeniskau nedrisciau rizikuot taip vaiko gyvenimu,emocine jo busena ir bendravimu ateiti,kadangi lietuva dar nepasiruosusi mokymuisi namuose, mazai vadoveliu tam skirtu,mazai informacijos... o kaip sake ,kad yra psichologai... jie pades tam kartui vaikui atsitiest,bet neispres bendravimo problemos jei jo nebus. tai tiek
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai