zuikelis112 parašė:
Jo labai. Tik pradejo ta versla. Vaziuoja pro londona aukstyn i velsa. Man tai gerai kai pazystamas pasitikiu zinau kad neiskraustys tasiu kaip kad tenka apie kitus…
mes radom irgi jau tokius , kad bet ka patikime vesti
zuikelis112 parašė:
Jo labai. Tik pradejo ta versla. Vaziuoja pro londona aukstyn i velsa. Man tai gerai kai pazystamas pasitikiu zinau kad neiskraustys tasiu kaip kad tenka apie kitus…
mes radom irgi jau tokius , kad bet ka patikime vesti
MorenaPasion parašė:
as salia Nieuwpoort gyvenu, Lombardsijde, kaip gera, kaip ramu, nei visokiu juodaodziu ar pan pilna, niekoooo tai tau tiksliai nepasiseke paciam centre
tai k…
Na mes turim cia versliuka
Lūšiukė parašė:
as asmeniskaieko ipatingo neturiuis lt, tai tik hedelixo syrupas
![]()
O lašiukai nuo slogytės, kažkas nuo iššutimų, nuo pilvuko diegliukų?
zuikelis112 parašė:
As zvakuciu paracetamolio ivairiu zoleliu arbateliu bepanteno sudokremo espumizano pirkaus daugiau nieko.
ir dar zvakutes viburcol
zuikelis112 parašė:
O kaip pilti?
Ant šaukštelio druskos (gali būti valgomoji, gali būti jūros, ar Himalajų) užlašinti 3-5 lašus eterinio aliejaus ir suberti į vonią, vaikui iki pusės metukų pakanka 3 lašiukų. Jei vaikučio odelė sausa, geriau lašinti į mažiau pusę puodelio pieno. Šiaip levandos eterinio aliejaus galima lašinti ir ant kokio audeklo, kurį padėsit netoli vaikučio galvutės, pakanka 1 lašiuko.
emma parašė:
ir dar zvakutes viburcol
Ačiū
mamyciuks28 parašė:
As turejau labai daug visko (esu jauna tai nelabai nutuokiau ko tikrai reikia ) , parasysiu tai , kas man pasiteisino ir ka tikrai naudojau ir naudoju : Pataisu spo…
Ačiū
o ta šildyklė tai taip liaudiškai vadinama ,,grielka'', na tokia pūslė guminė kur vandenukas pilasi ar kažkokia speciali?
Rafinuota_bohema parašė:
O lašiukai nuo slogytės, kažkas nuo iššutimų, nuo pilvuko diegliukų?![]()
nuo slogos juros vanduo, kurio galima nusipirkti ir uk, nuo isutimu karta buvo bedu, tai kiek vietiniu pirkau, kol galiausiai israse gp krema, nuo kurio praejo
nuo pilvo diegliuku turejau kaskokiu lasiuku kur kmynai pagrindas, bet slykstyne konkreti, poto pirkau cia uk
uk aplamai labai daug rusiu nuo diegliu, daznai mamos is uk siunciasi i lt, tai nera reikalo manau is lt siustis
nebent jau viska isbandzius butum ir niekas nepadetu
zuikelis112 parašė:
Kokiam mieste turi?![]()
pamirsau ;D bet parduotuve SKANUTIS
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai